Stilling: ovs0 > Trine Eeg >

Forskjellen mellom BlackBerry OS og bjørnebær Tablet OS QNX

Med mange smartphone beslutningstakere kommer med oppdaterte operativsystemer for sine telefoner, har RIM også bestemt at det er på tide å skifte sin aldrende Blackberry OS. Den foreslåtte erstatning kalles Blackberry Tablet OS som er basert på QNX. Foreløpig er den største forskjellen mellom de to at Blackberry tablet OS er i hovedsak ment for tabletter og ikke for smarttelefoner som Blackberry OS er. det kan ta en stund før RIM strykejern ut The Kinks for å gjøre Blackberry tablet OS akseptabelt for sine smarttelefoner.
En fordel av Blackberry Tablet OS er dens angivelige bakoverkompatibilitet. De påstår at den er i stand til å kjøre programmer som ble skrevet for Blackberry OS. En annen skulle evne er kompatibiliteten med Android apps disse egenskapene er sannsynligvis oppnådd via emulering av de respektive operativsystemene på toppen av Blackberry tablet OS. Dersom ett eller begge av disse påstandene er sanne, så Blackberry tablet OS sikkert har en fordel når det kommer til valg av apps, men det er tvilsomt om det er i stand til å oppnå full kompatibilitet eller om ytelsen vil være et problem. Siden Blackberry Tablet OS er beregnet for tabletter, er evnen til å surfe på nettet i sin helhet ganske forventet. Det er også i stand til å kjøre Flash-applikasjoner i nettleseren. Disse funksjonene er fraværende i Blackberry OS, og mange brukere har ventet på den i en Blackberry -telefon.
den største ulempen med Blackberry tablet OS er dens umettelige hunger etter makt. oppgitt batterilevetid på playbook har ført til rykter om at selv med den større batteri av en tablett, kan Blackberry tablet OS ikke klarer akseptable varigheter. Dette er veldig problematisk med smarttelefoner som forventes å vare i mer enn en dag på én lading. Slapping i et større batteri er heller ikke et alternativ som det ville i stor grad påvirke utseendet til enheten og komforten for brukeren ;
Oppsummering :
en Blackberry OS er for smarttelefoner mens Blackberry tablet OS QNX er for tabletter
2 Blackberry tablet. OS QNX er i stand til å kjøre BlackBerry OS apps, men ikke omvendt.
tre. Blackberry tablet OS QNX er i stand til å kjøre Android apps mens Blackberry OS ikke kan.
4. Blackberry Tablet OS QNX støtter Flash, mens Blackberry OS ikke.
fem. Blackberry OS er mer energieffektiv enn Blackberry Tablet OS QNX.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------