Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom voksing og epilator

For å hjelpe deg å avgjøre hvilket alternativ du velger, la oss se på de viktige punktene i sammenligning mellom de to.
Voksing er en kjent hårfjerning metode brukt før oppfinnelsen av en epilator. det er en semi -permanent måte å fjerne hår fra røttene. Det gjøres ved å spre et tynt lag med voks på huden og bruke stoff på toppen, og deretter ferdig den ved raskt å rive av duken. Den voks brukt under hårfjerning prosessen kan enten være strip voks eller hard voks. sistnevnte er tett påføres så en stripe av tøy er ikke lenger nødvendig.
Denne formen for hårfjerning ble populær fordi den kan brukes i noen del av kroppen. i tillegg voksing ikke medfører langvarig smerte og ikke fører til rødhet eller irritasjon. Alt du trenger er å gjøre er å finne den rette salongen som kan gi deg den beste voksingen behandlingen du fortjener.
I mellomtiden er epilator en enhet som brukes for å fjerne uønsket hår mekanisk ved å ta tak flere hår samtidig og trekke dem ut. Oftest er det elektrisk i naturen, men de senere oppfinnelser som brukes for sensitive deler av kroppen krever ikke strømforsyning. i forhold til voksing, ikke bruken av epilator ikke fjerne celler fra epitel av epidermis. Men det er ikke anbefalt for de som har sensitiv hud som det kan føre til irritasjon. men hva er bra om du bruker en epilator er lettere. Siden det er en maskin, kan du ta den med deg overalt.
Det er anbefalt av fagfolk at kvinner går gjennom profesjonell voksing første til å bli kvitt smerten som kan komme fra første epilering av en bestemt. området etter voksing, kan etterveksten følges opp med bruk av en epilator
Oppsummering :
en voksing ikke medfører langvarig smerte mens bruk av en epilator kan være svært smertefullt, spesielt under innledende epilering.
to. Voksing ikke forårsaker irritasjon og kan brukes til noen deler av kroppen mens epilatoren ikke kunne være egnet for sensitiv hud på grunn av mulig irritasjon.
tre. Voksing må gjøres profesjonelt i en klarert salongen mens epilatoren gir praktisk siden det er en maskin som du kan ta med og bruke nesten overalt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------