Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom revolusjonær og terrorist

Færreste forstår den sanne forskjeller mellom en revolusjonær og en terrorist. I mange tilfeller har en revolusjonær blitt stemplet som en terrorist, og visa versa. Faktisk disse to begrepene er det stikk motsatte av hverandre, og de underliggende prinsippene som bestemmer handlingene til begge disse kategoriene av folk er veldig forskjellige også.
som en enkel definisjon, er en terrorist noen som bruker ulovlig makt og vold for å tvinge andre mennesker, sekter eller regjeringer til å følge deres sosiale eller politiske målsettinger. En terrorist vil forplikte seg til alle typer aktivitet for å få sitt poeng påvist og akseptert, og de fleste ganger disse aktivitetene er mot loven. Tvert imot, er en revolusjonær noen som også forsøker å endre tankegangen til andre mennesker, men ikke med makt og vold, men snarere med logisk resonnement, tillit og ærlighet.
En revolusjonær ikke ty ikke til bruk av vold, og vil ikke makt prøve å endre måten folk tenker. Han /hun vil heller prøve å overbevise folk til å endre sine handlinger og tanker. En terrorist mener at det å drepe mennesker og ødelegge eiendom er en akseptabel måte å få det han vil. En terrorist mener det er bedre å bli kvitt folk som ikke aksepterer hans ideologier, heller enn å prøve å overbevise dem ellers. Tvert imot, ikke en revolusjonær ikke tro på å drepe andre mennesker, og vil ikke bli involvert I ødeleggelse eller drap.
I lys av ovennevnte fakta, vil en terrorist bli betraktet som en kriminell av andre mennesker og loven, mens en revolusjonær kan være sterkt respektert for å ta ledelsen og prøver å forandre verden. En terrorist kan også betraktes som egoistisk, som han er noen som ønsker å forandre verden å passe seg selv. Vanligvis har han feil inntrykk av hvordan verden bør være. En revolusjonær tror ikke bare på. Selv, men respekterer de menneskene I verden til stor En revolusjonær forandringer vil vanligvis hjelpe verden å være et bedre sted å bo I
Oppsummering :
En terrorist bruker vold og makt for å få det han vil, mens en revolusjonær bruker resonnement og ærlighet for samme formål.
En terrorist vil ofte ødelegge eiendom og dreper folk for å bevise sitt poeng, mens en revolusjonær ikke er involvert I ulovlige aktiviteter.
En terrorist er merket som en kriminell, mens en revolusjonær er ofte svært respektert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------