Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom j.d..og ll.meter.

Juris Doctor ( også kjent som J. D. ) Er profesjonell doktorgrad og første profesjonelle grad i jus. det har æren av å være den eneste amerikanske jurist ment for å være den primære faglige forberedelse for advokater. det er også den eneste profesjonelle grad tilgjengelig i lov. det er definert. som et treårig program i de fleste rettsområder for å få dette skillet, er kandidaten ikke nødvendig å gjennomføre et forskningsprosjekt avhandling eller en avhandling det er en grad som er mest utbredt i USA, men, det har dukket opp i universiteter i forskjellige land siden 1997-om spesifikasjoner og krav variere fra land til land.
Master of Laws ( også kjent som LL. M. ) er en avansert akademisk eller forskning grad. Det er ikke en profesjonell juridisk embetseksamen. Selv om en J. D. er vanligvis nødvendig for å kunne praktisere loven i USA, kan en som er interessert i å få spesialisert kunnskap gjennom forskning i et bestemt område av loven fortsette hans eller hennes studier etter å ha mottatt hans eller hennes LL. B eller J. D.
J. D. oppsto som et begrep i USA i løpet av en bevegelse for å forbedre opplæring som er nødvendig for å oppnå noen forskjell av mestring i de respektive yrker. De didaktiske tilnærminger som har utviklet revolusjonert universitetsutdanning og har gradvis gjort inntrykk på universitetsutdanning utenfor USA. Opprettelsen av J. D. Kom ut av et ønske om Christopher Columbus Langdell til reformere den juridiske utdannelse prosessen i USA Hans tilnærming krevde en tre år etter Baccalaureate som inkluderte intensiv juridisk utdanning i to etapper : caset (som er bokstavelig talt studiet av tilfellene ) og den sokratiske metode ( en måten elevene ble undersøkt på Domstolens begrunnelse i de tilfellene som ble studert ). Den LL. M. Er ikke nødvendig i de fleste land til å bli en advokat og, faktisk, de fleste advokater velge å aldri motta utmerkelse. Men det er en overflod av LL. M. grader tilgjengelige over hele verden. Dette programmet, selvfølgelig, tillater elevene å fokusere på alle områder av loven de velger. de fleste universiteter tilbyr ikke mange LL. M studieprogrammene, men den mest populære LL M grad i USA er skatterett Et annet område der mange studenter har funnet interessen er konkursrett og miljørett. Det finnes noen få universiteter som tillater elevene å utforme sin LL. M program består av at universitetets øverste nivå kurs og seminarer ( kommersielle og corporate, internasjonal, konstitusjonelle, og menneskerettigheter, for å nevne noen ).
Summary :
1 J D er et treårig innlegg Baccalaureate som er nødvendig for enhver person å bli advokat, LL. M. er en valgfri grad som kan oppnås dersom studenten er interessert i å gjøre videre forskning på et bestemt felt av loven.
2 J D er et konsept født i USA, men at er på vei til andre land. LL M er ikke anerkjent i andre land.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------