Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom japansk og brasiliansk hår rettetang

Gjennom årene har hårfrisyrer blitt så moderne som klær. Når en ny, fremragende hår renseteknologi kommer ut, blir nesten hver kvinne en avtale med henne stylist til å prøve det ut. to hår renseteknologier som er blitt populær er japansk og brasiliansk hår rettetang. Hva er forskjellen mellom de to? Det er akkurat det vi vil prøve å finne her.
Det første japanske hår rettetang. De andre navnene er termisk istandsetting eller Yuko, og prosessen ble laget av japansk hårekspert Yoko Yamashita. Japansk hår retting ble innvilget patent i sitt hjemland i 1995, hvoretter metoden spredd seg til andre deler av verden.
Med japansk hår retting, er menneskehår permanent rettet med kjemikalier skal overholdes. håret er første separert inn i seksjoner, deretter hver del strykes, skylt og føn tørket. Avhengig av hår lengde og tykkelse, kan japansk hår rettetang vare alt fra en til åtte timer. Når rettet, hår vil ikke gå tilbake til sin krusete eller krøllete form, selv om enhver ny hårvekst vil opprettholde den naturlige tekstur på håret ditt.
Men hvordan japansk håret rette avvike fra brasilianske hår rettetang ? Også kjent som brasiliansk Keratin behandling eller Keratin kompleks behandling, er dette en utretting prosedyre med Keratin som en primær ingrediens. Keratin er en tøff protein som finnes i hår, negler og hud. Motsetning japansk hår rettetang som resultater å stikke -rette låser, hindrer brasilianske håret rette primært frizz samtidig som håret til å vinke, krølle eller bli kjepp-rett. også, i motsetning japansk hår rettetang som har permanente resultater, brasiliansk håret rette bare varer fra åtte uker til om fire måneder.
En annen forskjell mellom de to er at med brasiliansk hår retting, er proteinet keratin formelen tilført i nyvasket hår ved hjelp av varme. Med japansk hår retting, skjellaget eller obligasjonen av hår er endret, men ikke med brasilianske hår rettetang. Hva skjer i stedet er at hårstråene blir glattet ut, er håret skader repareres og hår blir sterkere, mer fleksibel og mer håndterlig.
Ved avgjørelsen av hvilken av de to behandlinger bør du gjennomgå, det er alltid best å konsultere din stylist. Det riktige retting behandling for deg er en som best vil passe tykkelse, tekstur og naturlige tilstanden til håret ditt
Oppsummering :
En japansk hår rettetang er også kjent som termisk rekondisjonering eller Yuko mens brasilianske hår rettetang er også kjent som brasilianske Keratin behandling eller Keratin kompleks behandling.
to. japansk hår rettetang endrer den interne bånd av menneskelig hår, mens brasilianske hår retting ikke, det bare glatter ut skjellaget og reparasjoner hår skade.
tre. japansk hår rettetang gir varige resultater, mens brasilianske hår rettetang varer i to uker til fire måneder.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------