Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom emo og metalera

Musikk har sine egne varierte typer og sjangere. Ulike mennesker vil ha sine egne preferanser når det gjelder musikk. Rock musikk er en av de viktigste typene som er populær blant den yngre generasjonen. her vil vi ta en titt på to av de mer variert rock sjangeren her er forskjellene mellom emo og metalera
metalera, metall-æraen eller heavy metal utviklet seg fra slutten av 1960 til tidlig på 1970-tallet. Det er kjent for sin tykke massive lyd med svært forsterket forvrengning, utvidede gitarsoloer, ettertrykkelig beats og generell lydstyrke. Instrumentene som ofte brukes er elektrisk gitar, bass gitar, trommer og keyboard. Metalera representerer en stor maskulinitet og machismo, spesielt hvis du granske tekstene og stilen av denne typen musikk. Kritikere regnet metalera faglige så enkel og universell. musikken oppfordrer partiet uten grenser 'med svært høye og forvrengt lyd. Metalera fans ble kjent som metall krone eller Headbangers.
på den annen side oppsto emo i midten av 1980-tallet og brøt seg inn i mainstream under den tidlige delen av året 2000. Det var kjent som ' emosjonell hardcore eller emocore », og senere ble redusert til bare emo. Musikken er preget av melodisk musikalitet og uttrykksfulle, ofte konfesjonelle tekster.
Instrumentene har ofte brukt inkluderer gitar, bass gitar og trommesett. kritikere av emo varsel som låtskrivere for emo viser ofte ensidige ofre for hjertesorg, med menn lufting sitt raseri til de kvinnene som bryter sitt hjerte. musikken anses å være kjønn partisk siden det viser fobi hos kvinner. de fleste låtene istedet vise følelser uten at kvinnene til å reagere eller å selv vise forholdet bygge opp i slutten.
Enten det er emo eller metalera, kjernen av de to vil fortsatt være rock. Selv om både er populære blant den yngre generasjon, er folk rundt om i verden få interessen med endringene i musikken feltet spesielt i. rock flere og flere mennesker, enten gammel eller ung, er langsomt åpner sine dører med utviklingen av ulike typer musikk ' emo og metalera inkludert
Oppsummering :
en. Emo startet i 1980 mens metalera kom tidligere i 1960.
to. Emo gjør bruk av gitar, men ikke den elektriske gitaren, mens metalera bruker samme instrument for å skape et forvrengt lyd.
tre. Emo sangteksten er forkynnende kjærlighetssorg og full av sorg mens metalera fokuserer på maskulinitet og machismo.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------