Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom voksing og sugaring

Det finnes mange metoder for å fjerne uønsket hår fra kroppen, og den valgte metoden er egentlig avhengig av den enkeltes preferanser. Sugaring og voksing er to av de vanligste metodene som brukes, og det er nyttig å forstå fordeler og ulemper med hver, samt hva de metodene innebærer, før du går til en profesjonell for å få håret fjernet. Begge disse metodene er vanligvis gjort av en profesjonell, og vil fjerne håret bare midlertidig, men for en lengre periode enn vanlig barbering.
De fleste er kjent med hvordan voksing fungerer. Prosessen med voksing kan bruke varm eller kald voks, men hvis voksen er for varm, kan det brenne huden. Hot voksing er mer effektivt enn kaldt voksing, fordi varmen fra den varme voks fører til at hudens porer åpne, og hårene er så lettere trekkes fra sine røtter.
voksing prosedyren innebærer bruk av varme voks som er i en flytende form, og dette brukes til de områdene hvor håret skal fjernes. Deler av stoff blir deretter plassert på toppen av voks, og voksen og klut er igjen for en periode av tid til å avkjøles og stivne litt. De tøystykker blir deretter dratt av huden i den retningen håret vokser. Siden hårene trekkes ut av sine røtter, er ettervekst av hår utsatt for opptil åtte uker. Som en forvarsel om, kan voksing være smertefullt ! på den annen side er sugaring en mindre smertefull prosedyre som fungerer mye på samme måte som voksing. forskjellen er stoffet påføres huden for å fjerne hår. stedet av voks, vil den profesjonelle bruker et lim -lignende stoff, som er en kombinasjon av vann, sukker og sitron. Dette lim påføres på huden, og varmen i huden øker temperaturen på lim, noe som gjør det mer smidig. Pastaen påføres mot hårets vekst, og deretter fjernet med pinsett i motsatt retning. Denne fremgangsmåten fjerner også hårene av sine røtter.
sugaring har kontraindikasjoner for personer som bruker retin A og acutane. prosessen ikke bør brukes for tolv måneder i acutane brukere, eller for tre dager etter bruk av retin A.
Som nevnt, er sugaring mindre smertefullt enn voksing, fordi sugaring er mer av en peeling prosess. Utslett er mer sannsynlig etter voksing prosessen enn etter sugaring prosessen. En annen fordel med sugaring, er at sukkerholdig stoffet er lettere å rengjøre fra huden enn den klebrige substansen i voks. De viktigste forskjellene mellom disse to metodene er de stoffene som brukes til å fjerne hår, og det faktum at voksing kunne bruke varme, mens, sugaring ikke innebære noen varme annet enn fra hudens naturlige temperatur
Sammendrag :
1. metoden for sugaring er mindre smertefullt enn voksing.
to. Den voksing Metoden bruker varmt eller kaldt voks, mens bruker sugaring et lim laget av vann, sukker og sitron.
tre. Det er lettere å rengjøre hud etter sugaring, enn etter voksing.
4. voksing vanligvis gjør bruk av varme for å hjelpe hårfjerning, mens sukker blandingen ikke er oppvarmet.
5. Utslett er mer sannsynlig å dukke opp etter voksing enn etter sugaring.
6. sugaring har visse kontraindikasjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------