Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom ukrainske og russiske

For utenforstående, vil en Ukraina person ser nesten det samme som en person fra Russland. Som Ukraina var tidligere del av det tidligere Sovjetunionen blokken ( sosialistiske republikken Sovjetunionen), er dette forventet,. men til russere og ukrainere forskjellene vil være så klare som differansen mellom kinesisk og thailandsk mat Selv om folk fra begge selvstendige stater dele lignende etnisitet, rase og historie, alle land har sine unike tradisjoner og kulturer, så gjør disse to. Den første forskjellen mellom de to landene er deres nasjonale flagg, og alle relaterte symboler og Anthems, samt mange andre forskjellige ting. Russlands flagg er en trikolor av hvit, blå og rød, mens Ukrainas flagg har gule og blå farger.
Russland er den største undergruppe landet som Ukraina var en gang en del. Det finnes fortsatt en følelse blant mange mennesker for de to landene for å gjenforene til den tidligere ære Moder Russland. de eksistere sammen på samme måte som CIS i dag, eller Samveldet av uavhengige stater. Ultra-nasjonalistiske militante, på en hånd, ønsker å gjenforene mor Russland til sin fordums prakt, mens ultra- radikale separatister ønsker å bryte den ytterligere på grunn av torturen de angivelig led under krigen kald-krig-epoken diktatur perioden USSR. Russland står overfor relativt få terroranslag mot Ukraina. Ukraina er i nærheten av de vestlige landene i Sentral-Europa, og hvis man ikke ble fortalt at det var en del av det tidligere Sovjet, skulle man tro at det var en uavhengig europeisk land, som Hellas og Italia, som ligger i sin nærhet.
språkene i begge landene er svært like, og hvis du bruker noen russisk språk oversettelse programvare, vil det fungere for ukrainske og vice versa. En enkel måte å skille de skript ville være å lete etter mange forekomster av et brev som ser ut som en engelsk 'I', med to prikker over det-«som ville være Ukrainian (? ), hvis ikke, så det ville være russisk. De er like fordi begge er slaviske språk, men de blir begge regnet to forskjellige språk, og ikke to forskjellige dialekter av samme språk. En annen viktig forskjell, er at i ukrainske "G" høres ut som en ' h ' Begge språk har nedstammet fra en felles stamfar '' proto-Øst slaviske ', og de forgrenet seg ut fra den rundt 1500 år siden. ukrainske har mye polsk innflytelse, siden det var en herredømme over Polen i lang tid. Ironisk nok var den aller første hovedstaden i Russland Kiev, og ble styrt av Grand Prince of Kiev. Ukrainere referere til Vodka som ' Gorilka '. Skuff uttales som " pidnos " i ukrainske og " podnos i russisk. Akkurat som i engelsk, slik britisk engelsk er forskjellig fra amerikansk engelsk ( sterkere intonasjon og kraft på ordene ), de slaviske språkene er like-ukrainsk er mer lik britisk engelsk
Oppsummering :
1) ukrainsk har sterkere intonasjon enn russisk
to. ) Ukraina var en del av Sovjetunionen /Russland, og er en mye mindre land.
3) Ukrainas flagg er fullstendig ulike farger i forhold til Russlands, som ikke er tilfelle med de Australia /England flagg.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------