Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom tango og tango pluss

Nå kan du velge om du vil gå Tango eller Tango Plus når det kommer til luft flygningsbookinger. Vel, før man kan bestemme om du vil velge Tango eller Tango Plus når du kjøper flybilletter, du må vite at avgjørelsen blir bare påvirket av forskjellen mellom de to luft klasser.
Når du surfer gjennom internett, vil du se at i de fleste fly fora folk ikke kan synes å forstå de store forskjellene mellom Tango og Tango Plus. Noen mennesker bare påpeke det faktum at du bare vil bli belastet en ekstra $ 250 på Tango Plus billetter. Da har du kommet til lure på om disse menneskene er, faktisk, å bli lurt, eller er de bare ikke å forstå de ekstra pakkene som kommer med Tango Plus bookinger ?
Vel, må du først tenke på at det er ingen vei det flyet anlegg kommer til å avvike betydelig, men heller noen få endringer i bestillinger eller anlegg vil bli gjort slik for å imøtekomme dem som betaler mer.
i gjennom luften flygningsbookinger diagrammet, kan du enkelt se hva Tango Plus bookinger ha at Tango klassen ikke. Under ' samme dag flyplassen forandringsavgift ', vil du merke at Tango Plus kostnader $ 50, mens Tango kostnader $ 150. Vel, vi er absolutt på rett spor, nå har vi merket oss den første forskjellen. Dessuten, er Tango Plus tilgjengelig på raske flyruter på samme dag flyplassen standbys. Denne pakken kan du endre din reservasjon direkte, og dermed trenger du ikke vente på flyreisen lange timer. Dette sikkert gjør Tango Plus en verdig valg tross alt. her vil du finne at det er mange flyreiser mellom Montreal og Toronto ( Canada ). Du trenger ikke å vente lenge timer for din flyvning. På Tango Plus flygningsbookingen, er du kvalifisert til å endre din reservasjon til Executive klasse lugar, mens med Tango, er dette ikke mulig i det hele tatt. når det kommer til Tango Plus du trenger ikke å betale for avanserte valg av sete.
sikkert, endre avgifter som er belastet på begge flygningsbookinger gjøre Tango Plus verdt, ettersom den har lavere booking skiftende avgifter. Likevel kan mange si at det handler om en oppnå noen " status " når det gjelder bestilling Tango Plus. Dette kan være sant til en viss grad, så man må veie ut sine gevinster ved valg Tango Plus over vanlige Tango bestilling. Hvis du ikke er bekymret fly endringer og status så kan du heller gå for Tango.
Dette er sikkert noen forskjeller med hensyn til Tango og Tango Plus :
en flyplass endre avgifter for Tango Plus er mindre sammenlignet med Tango
2. Tango Plus er tilgjengelig i rask flyruter, mens Tango er ikke
tre Tango Plus er også en form for høy sosial status.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------