Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom stål og grafitt skaft

Steel sjakter og grafitt skaft kan sammenlignes på forskjellen i sin vekt, moment og vibrasjon. Når vi sammenligner vekter, er stål tyngre enn grafitt skaft, som det er laget av en karbonstål legering som er forkrommet for å gjøre det anti etsende. Graphite skaft er laget av flere lag av karbon fiber som holdes sammen av epoksyharpiks som gjør det lett vekt. Steel har lav motstand å vri, eller en lav dreiemoment, sammenlignet med grafitt som har en mild dreiemoment. Stål gir ut mer vibrasjon enn grafitt, og mer nøyaktighet, men grafitt absorberer støt, så det anbefales generelt for alle.
Golfere har brukt stål klubber siden 1920, og grafitt skaft ble introdusert i slutten av 1960-tallet. de fikk bred aksept i midten av 1980 -tallet. stål aksler er billigere og konsistente fra aksel-til-aksling fordi de er laget av en enkelt materiale, mens grafitt skaft tilby et lett alternativ til stål skaft.
Steel skaft kan veie rundt 80 til 120g, og grafitt vekt kan være rundt 60 til 80g. Grafitt skaft føler seg mer komfortabel i forhold til stål skaft, på grunn av sin lette vekt og swing hastighet. Vekten av skaftet teller mye fordi den produserer en swing hastighet, så stål er tyngre årsaker en langsommere swing hastighet enn den lette grafitt aksel. en annen stor forskjell er at stål skaft er mer solid og sterkere enn grafitt skaft.
vekten av stål skaft gir golfere mer støtte, balanse og nøyaktighet, fordi for swing tempo, litt tyngre vekt bidrar til å få mer kontroll. Den grafitt skaft er lett fører til mer vibrasjoner innvirkning på håndleddene av golfer, som i sin tur påvirker swing hastighet i tillegg. Med stål, er følelsen av skuddet skarpere og skarpere i forhold til grafitt, som føler er mer dempet og mykere.
en annen sammenligning mulig er på grunnlag av avstanden til golfspiller vil passe med swing hans. Steel er igjen et bedre alternativ hvis det primære målet er mer avstand. vanligvis eldre golfere og kvinner golfere bruke grafitt skaft. Stål aksler er standard akslinger som brukes av yngre gutter og erfarne golfere. Senior golfere med leddproblemer også foretrekker grafitt skaft, og en gjennomsnittlig spiller kan bytte til grafitt å spille bedre, og for en god sving og tempo av fart. Den lettere vekt reduserer også støt, og dekker godt stykke stål skaft er overlegen i kvalitet til grafitt skaft, og pålitelig altfor
Summary :
en Steel. aksler er tyngre, og laget av stål legeringer som er forkrommet.
to. Graphite skaft er lette, laget med flere lag av karbon fiber som holdes sammen med epoxy.
3. Steel skaft er foretrukket av erfarne golfere som har en langsom swing hastighet og ønsker nøyaktighet.
4. Graphite skaft er bra for senior eller kvinne golfere som ønsker å ha mindre sjokk innvirkning på deres hender for å unngå felles smerter.
5. stål skaft er rimeligere enn grafitt skaft, og de har et lavt dreiemoment i forhold til grafitt som har en mild dreiemoment.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------