Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom rugby og fotball

Fotball er en av de mest populære idrettene i verden, og er kjent som fotball. Og mens rugby ( samt amerikansk fotball ) utviklet seg fra fotball, de to er forskjellig. Rugby er mye mer lik fotball enn amerikansk fotball, fordi det er en kontinuerlig kamp
ballene
Rugby ( liga ) bruker en ball i form av en prolate sfæriske legemet og fylt med luft. Det er av 'internasjonal størrelse ', eller ' størrelse 5 ", som måler ca 27 cm med en omkrets på 60 cm, på det meste. Det påpekes at de to endene og veier ca 383 til 440 gram. Fotball, derimot, er runde, og laget av 32 paneler av sydd lær eller plast, forming 20 regelmessige sekskanter og 12 vanlige femkanter.
poenget med spillet
poenget, i både fotball og rugby, var i utgangspunktet lik, som var å tjene poeng ved å sparke ballen i motstanderens nett. Men det endres med rugby, da målet ble endret slik at det nå er bare å sparke ballen over tverrliggeren, i motsetning til inne i en netto. Etter hvert ble poeng til for å plassere ballen til slutt sone, til slutt eliminere den spesielle stress sparke i rugby. Spilling
Flyten i spillet, samt spill strategi, er ganske lik for begge fotball og rugby. strategi innebærer generelt å isolere de defensive spillerne, og plukke en plass på feltet for å flytte ballen framover mot et mål. Men i motsetning til fotball, i rugby, tar det ren kraft til å drive ballen over hele feltet gjennom motstanderlaget.
Grunnleggende ferdigheter for spillerne er også lik, og det er mindre vekt på spesialpapir spillere. Hver spiller må være i stand til å sparke, takle, passere og løpe fort. Det kan være litt av spesialisering i fotball ( ikke så mye som i fotball ) der spesielle ferdigheter er nødvendig for gitte situasjoner i spillet.
i rugby, du i utgangspunktet spille ballen ved å plukke den opp og begynner å løpe med den mot motstanderens side, mens lagkameratene dine hjelpe deg å flytte ballen fremover, ved å låse rundt deg og skyve deg fremover. dette er en av de viktigste forskjellene i spillet mellom fotball og rugby, så det er ikke mulig å være i front av spilleren med ballen i fotball.
Oppsummering :
rugby ball er prolate sfæriske legemet formet, mens fotball er rund
I rugby er et mål tjent ved å sparke ballen over tverrliggeren, mens i fotball. det å plassere ballen i nettet.
i rugby, ren kraft må brukes til å drive ballen gjennom en motspillers side, mens i fotball, er overdreven bruk av makt ikke tillatt.
I fotball kan du ikke flytte foran spilleren bærer ballen, mens det er mulig i rugby.
Fotball krever litt mer spesielle dyktige spillere for noen situasjoner, mens i rugby hver spiller har et lignende sett av ferdigheter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------