Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom overdrive og distortion

Både profesjonelle og ambisiøse gitarister bør lære om forskjellen mellom overdrive og distortion. For å spille instrumentet bedre, er det et must å bli kjent med disse grunnleggende begreper. så, når du må opprette en forvrengning eller en overdrive effekt når du spiller ditt instrument ?
Først, her er en kjapp definisjon av de to begrepene. Akkurat som gevinst, overdrive og distortion er begreper som brukes når en gitarist skaper en lydeffekt mens du spiller hans instrument. Det kan enten legge til eller ta oppmerksomheten bort fra den generelle tonen som gitaren din gjør, som er grunnen til at det er et must for deg å øve, og finne ut forskjellen mellom de to.
Det kan være litt vanskelig å beskrive hva den faktiske lyden av gitaren din vil være, men det er en generell beskrivelse som kan brukes. Overdrive gir en glatt og varm, men litt forvrengt lyd. Hvis du lytte til hvordan en rørforsterker er cranked opp, er at en lignende lyd som overdrive produserer.
Distortion, derimot, har en rekke effekter på lyden av en gitar. Den kan produsere en fuzz -aktig effekt, eller en full -on lyden av en death metal band. Det er like mange varianter av forvrengning som det er gitarister "fordi det avhenger en spillers individuelle stil. Det er to typer forvrengning produsert : Digital og analog med digital forvrengning, har lyden produsert en skurrende støy til det, mens analog forvrengning er en klassisk tone som du kan høre spilt av rockeband
Dessuten er forvrengning av lyden som produseres av heavy metal, klassisk rock og heavy rock band. Med overdrive, er lyden generelt mer bluesy. Pedaler er utstyret brukes på en gitar for å lage disse effektene 'og velge den rette er alt et spørsmål om en gitarist kommer med det som føles riktig med en sang.
Oppsummering :
en Overdrive er en gitar effekt skapt med pedaler, mens forvrengning er også en lydeffekt laget med pedaler festet til en gitar
to. overdrive er en myk og varm, men forvrengt lyd, mens forvrengning er en rekke låter som kan være umerkelig, eller så høyt som lyden fra en heavy metal band.
tre. Overdrive har en bluesy lyd til det, mens forvrengning lar deg gå tilbake til ditt sanne rock røtter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------