Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom kjærlighet og lidenskap

Mange unge i dag, og eldre mennesker også, har en hard tid å forstå forskjellen mellom kjærlighet og lidenskap. De er begge svært sterke følelser, og noen mennesker ofte blir forvirret.
Passion er en tilstand av å være. det er en midlertidig fase av fullstendig ekstase og eufori. selvfølgelig, vi alle ønsker at det skulle vare evig, men faktum er at det ikke gjør det. Hvis dette gjorde sist evig, ville vi ikke kunne utrette noe, eller få noe gjort. Vi ville alle bli altfor distrahert, og fanget opp i den andre personen, og mens det føles bra, er det ikke alltid en god ting.
På den annen side, er kjærlighet mer en tilstand av levende, fordi selv om de lidenskapelige helger og rendezvous kan virke som kjærlighet, varer sann kjærlighet for alltid. Uansett hvor mye du argumentere og kjefte på hverandre, dyp ned du vet at du virkelig elsker den personen, og de elsker deg. du vet at du og partneren din kan gjøre det, og du vil finne ut av det.
den nye fasen for par er lidenskap, og det har en tendens til å vare noen dager til noen uker, og noen ganger måneder. i denne fasen synes ikke noe annet å spille noen rolle, og alt om at en person er bare perfekt i dine øyne. Du bryr deg ikke om de er egentlig ikke perfekt heller. Du vil gi alt for dem, tilbringer hvert minutt av hver dag med dem, samt bruke så mye penger, tid og innsats som er nødvendig for å gjøre dem lykkelige. Dette skjer på grunn av en endring i kjemikalier til hjernen din. Feel Good endorfiner blir frigitt, og du føler som om tankene er på narkotika.
Men er ekte kjærlighet så mye mer enn romantikk og lidenskap. Det er klassifisert av felles prinsipper og verdier, respekt, ærlighet, vennlighet, support, problemløsning ferdigheter og kommunikasjon. Alle disse faktorene er ikke en nødvendighet for romantikk og lidenskap, men etter ekte kjærlighet, de spiller en stor rolle.
Det virkelige problemet ligger når lidenskapen begynner å visne bort. Dette er hvorfor det sies at lidenskap er en tilstand av å være. Gode nyheten er at det ikke varer evig, men den dårlige nyheten er at det bare kommer tilbake for korte perioder av gangen. Sann kjærlighet krever også en dyp forståelse for partnerens behov og ønsker i orden for dem å være fornøyd. det er viktig å lære ønskene til hverandre, evnen til å hjelpe hverandre å nå sine mål, og å ha vilje til å elske hverandre og holder kjærligheten går.
Passion vil sikkert bringe krydder til et forhold, men de tingene som lidenskap mangler er de viktigste faktorene for å gjøre det siste, og disse faktorene kan bare bli funnet i ekte kjærlighet.
Det føles godt å være forelsket, og selv om de begge føler seg bra, igjen må det nevnes at lidenskapen ikke varer evig. forskjellen mellom kjærlighet og lidenskap er at lidenskap er kortvarig og sann kjærlighet er lenge levd. ekte kjærlighet blir et kjærlig forhold som er sikker på å bestå testen av tid, og er en stor langsiktig satsing for begge de involverte.
Oppsummering :
1 Love er en tilstand av levende, mens lidenskap er en tilstand av å være
2 Passion varer en kort stund, men. kjærlighet varer i lang tid.
tre. i kjærligheten er dypere forståelse essensen, mens lidenskap ikke krever det.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------