Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom kinesisk og vietnamesisk

Det er en overflod av forskjeller mellom en kinesisk person, og en vietnamesisk person. Svaret på kresne de to an på hva aspekt du prøver å se på. For eksempel Hvis du konsentrere deg om å skille de kinesiske og vietnamesiske ' fysiske attributter, så vil du snuble over noen. Tilsvarende når du fokuserer på det kinesiske eller vietnamesisk språk og kultur, vil du også finne mange viktige forskjeller.
med hensyn til fysisk utseende, vietnameserne er ikke veldig forskjellig fra den kinesiske. Både å være asiater, disse to løpene dele hverandres utseende. Likevel er vietnamesiske folk ofte sett å ha bredere neser. De har også en mindre kropp ramme enn den kinesiske. De er ganske korte mennesker, bærer en mørkere hudfarge og fyldigere øyne, da de er de som bor i Sørøst -Asia.
Omvendt kinesere synes høyere enn de fleste asiater. Deres kroppsbygning typisk varierer fra små til gjennomsnittlig. Fordi Kina er et veldig stort land, er det ulike kulturelle forskjeller og forandringer i kroppsbygning som litt varierer fra en kinesisk region til en annen. For eksempel de kinesiske innfødte i Sør er vanligvis kortere i forhold til de fra nord. De har også større øyne, eller er ganske mørkere i hud. Grunn av slikt, ligner de karakteristikkene av mest Sørøst asiatiske innbyggere.
det gjelder språket, har kineserne en svært komplisert serie av språk i forhold til de av vietnamesisk. Fra uttale og merknader opp til skriving av kinesiske tegn, den kinesiske språket er ganske formidabel. Som nevnt, på grunn av de kulturelle forskjellene og den geografiske enorme Kina, var det mange dialekter brukt og utviklet av det kinesiske folk opp til denne gangen Noen av de mest talte kinesiske språk er følgende : Mandarin, Wu, Kantonesisk og Min, blant andre. Selv med de varierte dialekter som brukes i landet, må kineserne ikke synes det er vanskelig å forstå hverandre, mest spesielt hvis du er en innfødt i landet. Det er fordi deres språk, men ulike, har samme naturlige rot, og er gjensidig forståelig. Dette betyr at hver innfødt kan lett forstå en annen person som snakker en annen kinesisk dialekt uten noen form for formell utdannelse i det hele tatt. Det vietnamesiske folket, derimot, bruker sin eneste nasjonale og viktigste språk, også kalt vietnamesisk.
I sammendraget :
1. De kinesiske folk er de som bor i Kina ( fastlandet ) eller Taiwan ( Republikken Kina ), mens vietnamesisk er betegnelsen som brukes for å beskrive mennesker som er innfødt innbyggerne i Vietnam.
2. det kinesiske folket gjøre bruk av et mer komplekst sett av dialekter i forhold til den vietnamesiske dialekt.
tre. kinesiske folk er som regel høyere, og har en liten til middels kroppsbygning i forhold til kortere høyde, bredere nese, større øyne og mørkere hud tone av det vietnamesiske folk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------