Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom kinesisk og filippinsk

kinesisk og filippinere er to forskjellige grupper av personer, eller nasjonaliteter. Den typiske kinesiske person vil se annerledes ut fra den typiske filippinske. Deres kulturer generelt er også verdener fra hverandre. det kan imidlertid være på grunn av det faktum at Filippinene (der filippinere bor ) har blitt en smeltedigel for andre asiatiske sivilisasjoner, som forårsaker en del forvirring mellom de to løpene
i. tidligere har utenlandske kinesiske handelsmenn omfavnet den filippinske kulturen, flyttet, giftet seg med hverandre, og selv bodde med filippinere, banet vei for en viss blanding av nasjonaliteter, som filippinsk-kinesisk, og mange andre. Men uten tvil, filippinere er virkelig folk iboende, eller de innfødte på Filippinene øygruppen. Kinesisk, derimot, er de som bor i Fastlands-Kina, og selv i utlandet Kina, som Taiwan.
Deres språk er svært forskjellig på tross av ovennevnte blanding i kulturer, har filippinere blitt mer amerikanisert grunn av den forrige amerikanske regelen i landet dermed flertallet av filippinerne snakker flytende engelsk. ( amerikansk eller vestlig stil) og samtidig beholde resten av sine prominente språk, for eksempel tagalog og Cebuano. Omvendt, den kinesiske snakke mandarin, kantonesisk, Wu og andre innfødte kinesiske språk.
Når det gjelder utseende, er det svært vanskelig å få øye på hva en virkelig ren filippinsk ville se ut i disse dager. Med innflytelse kommer fra Japan, U. S. A og Spania har mange filippinere blitt " mestiser " (et begrep på folkemunne brukes i landet til å referere til mennesker av blandet nasjonalitet eller løp ). Likevel, ren filippinere har svart hår Deres hud ligner ikke de av Blacks eller det hvite Deres hud tone er noe i mellom. derav begrepet de ofte oppfatter som " kayumanggi '. Dette er innenfor rekkevidde av lys brun til mørk brun. De har også rundere svarte øyne med en middels kropp bygget. Med hensyn til den kinesiske, har de øyne som nesten alltid ser ut som de er vanligvis stengt. Videre deres øyne virke noe skråstilt. de har også en liten til middels kropp bygget, og de fleste kinesere ser tynnere i motsetning til andre asiatiske raser. Sammenlignet med de fleste filippinere, de er generelt høyere.
I sammendraget :
en filippinere er folk fra Filippinene ( innfødte innbyggerne i landet ), mens kineserne er de menneskene som ligger i enten fastlandet eller i utlandet Kina
to. Filippinere har rundere øyne i forhold til den nesten lukkede øyne utseende av det kinesiske folket
tre filippinere meste taler eller snakke med engelsk, tagalog og Cebuano, mens mange kinesere snakker ved hjelp av språk: Mandarin, Wu og kantonesisk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------