Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom italienere og europeere

Alle italienere er europeere, mens alle europeere er ikke italienerne. Dette er den første og fremst forskjell. Italia er den delen, og Europa er det supersett. Dessuten Italia refererer til et enkelt land, mens Europa refererer til et helt kontinent med mange land.
italienerne er ganske tydelig i utseende i forhold til gjennomsnittlig europeisk. italienere har som regel mørkt hår, mens europeere, i gjennomsnitt, har blondt hår. italienerne er like i utseende til de rettferdige indiske borgere, på grunn av sin mørke hår, mens alle indere ser ingenting som en europeisk med blondt hår. Dette er fordi lyshudet indianere (fra den asiatiske sub -kontinentale Republic of India ) trolig dele mer DNA og gen herkomst med italienere enn med gjennomsnittlig europeisk, som indianernes er selv en del av den indoeuropeiske gener, som strekker seg tilbake mange tusenvis av år.
italienerne er mer stolt av sin arv og kultur enn den gjennomsnittlige europeer. er italienere verdenskjent for sin gode design sans og mat. Mens Europa som helhet er kjent for excellence i alle felt, italienerne er veldig stolt folk, og de ønsker å tro at ingen andre europeiske kan lage mat, og design sykler, biler og bygninger, samt de kan. Og ikke uten god grunn, italienske merker er noen av de mest ettertraktede i hele verden, spesielt i luksus og livsstil segmenter. Italienerne er nok mer stolt enn gjennomsnittlig europeisk fordi Italia var en gang hersker over hele Europa og mest av verden, slik den var sete for det romerske imperiet.
er italienere ironisk kjent for å være de største eve teasere, samt den største mammas gutter og jenter. italienerne er mer familie- orientert enn gjennomsnittet i Europa, som trolig bor i en kjernefamilie oftere enn ikke. Italienerne er kjent for å ha store felles familie. " Family " er derfor helt klart viktigere for en italiensk enn en europeisk. Italia ble også med Tyskland ( aksemaktene ) og rival av resten av europeiske land (Allied Powers ) under de fryktelige verdenskrigene. Så forskjellene fra den tiden fremdeles eksisterer, selv om de er dempet. Italia har sett sine storhetstiden, og er ikke det kraftig ett land lenger, mens Europa (i sin nåværende avatar som den europeiske union ) synes klar til å snappe kronen fra supermakten nummer 1-i USA, og erstatte Dollar shekel imperialisme med Euro imperialisme. Den italienske flagget er også ironisk lik Indias ( ytterligere ironi-nummer 1 kraftige politiker i India var en tidligere italiensk statsborger ), bortsett fra Indias tricolor er horisontal, mens Italias er vertikalt stripete Begge har de samme tre fargenes rødlig. -orange/saffron, hvit og grønn
Oppsummering :
1) Italia er en del av Europa
2) italienerne har mørkt hår, mens europeerne har blondt hår.
3) Italia var en gang hersker over Europa i form av det romerske imperiet, og nå Europa, som EU, er den nye dominerende riket i regionen.
4) Italias flagg er en oransje, grønn og hvit tricolor, mens EUs er blå med stjerner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------