Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom fotball cleats og baseball klossene

Fotballspillere, samt baseball -spillere, slitasje klossene slik at de kan få et fastere grep om isflaten både fotball og baseball klossene har samme funksjon-. Å hjelpe spilleren holde fast på bakken samtidig som ham å bevege seg raskt, og unngå lett å snuble eller skli. Men selv om deres grunnleggende funksjon er de samme, fotball cleats avvike fra baseball cleats på mange måter. selv om forskjellene har vært redusert med innføringen av kunstgress, gjør de fortsatt eksisterer på mange måter.
utgangspunktet, fotball cleats se joggesko som har formet bunn med store knotter skrudd på for å gi trekkraft. at bryterne er justerbar for å passe med vilkårene i feltet.
Som for baseball klossene, de vanligvis har stålstenger som måler ca 3 fjerdedeler av en tomme bred og en halv tomme dyp, og de er festet permanent inn i bunnen av skoen.
Fotball klossene er tyngre, og har en tendens til å være mer støttende på grunn av tyngre fysiske toll på utøverne brakt videre av natur spillet og utstyr. De har også gå så høyt opp som ankelen, selv om ulike stiler vil passe de ulike individuelle preferanser. På den annen side, baseball klossene er mye lettere, og ikke gå opp til ankelen. Metal pigger kan være brukt av baseball-spillere i stedet for plast eller gummi, men ikke for fotball cleats. selv om begge kan bruke sko med plast pigger Dette skyldes varierende natur baseball plasser, med noen mye vanskeligere å kjøre på enn andre.
Mens pigger på baseball cleats tendens til å ha omtrent samme lengde, fotball cleats tilbyr et utvalg av lengder, hovedsakelig på grunn av forskjellen i posisjoner og å kunne håndtere de ulike overflater av lek.
I baseball, raskere spillere foretrekker ofte lettere klossene, mens strømmen hitters og kannene velger ofte mer støttende cleats. I fotball er det de linemen som velger mer støttende klossene, med ankelstøtte, mens du kjører ryggen som samt brede mottakere gå for klossene som vil muliggjøre en bedre utvalg av bevegelser.
for baseball spill på kunstgress, vanligvis bare mugger og hvalbåtene vil bruke pigger. for spillere i fotball samt baseball-spillere på kunstgress, vil de ofte bruke gummi-såler med mange mindre knotter på dem.
Oppsummering :
Fotball klossene er tyngre og mer støttende, mens baseball klossene er lettere
Baseball klossene kan bruke metall pigger, mens de som ikke brukes til fotball cleats.
Studs på baseball cleats tendens til å ha samme lengde, mens det for fotball klossene, varierer lengden.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------