Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom amerikansk og japansk skoler

Det er noen forskjeller mellom amerikanske og japanske skoler, og disse forskjellene inneholde beløp av skoledagene som er ivaretatt av barna og de typer skoler tilgjengelig, samt press på barna i for dem for å oppnå gode karakterer.
i Japan, barna delta flere skoledager enn barna i Amerika. Deres år består av 240 skoledager, noe som tilsvarer mer enn 720 ekstra dager i det samme 12 år skolegang periode. Den eneste sanne ferie som de har er i løpet av vårsesongen, og dette er den tiden da de flytter fra en klasse til en annen. De har også noen ferie i sommer sesongen, men i løpet av denne ferien likevel de har lekser og andre arbeide for å fullføre. lærerne lide i denne forbindelse også, for de har bare to uker ferie per år.
det samme læreplan og pensum gjelder for alle japanske skoler, og det sies å være enorm press på barna for å studere hardt og gjøre det bra på skolen. Mens dette presset har forårsaket mange japanske barn å gjøre det bra i internasjonale tester, har det ført til visse mindre ønskelig omstendigheter, for eksempel en økning i tilfeller av selvmord. Selv med dette trykket selv, synes det som om kunnskapsnivået om en japansk student er lavere etter eksamen fra videregående skole enn den amerikanske studenten. japanske studenter er testet for å se om de fortjener å gå inn high school og college. de barna som ikke består denne testen vil delta karriere-orientert skoler. Ofte disse ferdighetene kan føre til et liv med arbeid.
Selv om amerikanske skoler kan betraktes som rettferdig kriminalitetsherjet og voldelig til tider, eller i visse områder, er det gode skoler tilgjengelige. Likeså i Japan det er bedre og verre skoler. bestå skolene i Amerika av ulike kultiverte studenter, mens i Japan, det er mer av en ensartet kultur. Sammenlignet med dette faktum, de japanske skolene er relativt rolig og veldrevet. japanske barn blir lært fra en ung alder for å respektere de eldre, samt andre som er yngre enn seg selv. Japanske foreldre er kjent for å være bekymret mer om ansvaret for sine barn, snarere enn rettighetene til sine barn, og japanske barn er sagt å vare og respektere sine venner
Barn går på skole i Amerika ikke står overfor. slik enorm press som barn i japanske skoler. de har også færre skoledager og mer ferie. en fordel med de amerikanske skolene, er at de har tilgang til ny teknologi, mens japanske skoler har bruken av forholdsvis mindre teknologi. Selv om det er et faktum at japanske barn gjør det bra på skolen, hvis en amerikansk student studier hardt, kan han eller hun oppnår bare de samme gode resultatene
Oppsummering :
En. japanske skoler operere etter flere dager i året i forhold til amerikanske skoler.
to. japanske studenter presses til å arbeide hardere enn amerikanske studenter.
tre. American skolene gjør bruk av bedre teknologi enn japanske skoler.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------