Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom UD og MA

Hvis du er opptatt av å ta opp en kunst relatert eller design relatert mester kurs i USA, så er det ideelt å gå gjennom informasjon relatert til kunst skole og Art avdelingen. Det er betydelige forskjeller mellom en Master of Arts ( MA ) og Master of Fine Arts ( MFA ) grad.
Kunst skole tar sikte på å hjelpe studentene mugg og utvikle til å bli en profesjonell kunstner. Derfor, alle typer ressurser, herunder lærere, infrastruktur og kurs, er utformet for å hjelpe de profesjonelle kunst studentene.
Det tar bare atten måneder å fullføre Master of Arts program. Det hjelper elevene til å forfølge en avansert profesjonell studium å utruste studentene til å håndtere markedet konkurransene. MA grader hjelpe ved å fokusere på en middels av kunst, og hones sine kunstneriske ferdigheter gjennom akademia. masterstudenter kan ofte ta opp en MFA grad å fremme sin utdanning.
UD grad er klassifisert som det mest avanserte kvalifiseringen man kan oppnå. Dette til tross for at elevene kan få en kunsthistorisk PhD hvis ønskelig. Det tar ca to til tre år å fullføre kurset og mottar sertifikatet, og skal hjelpe studentene gevinst ferdighet, og mestre kunsten.
Kunst programmer designet av kunsten avdelingen sette studentene i stand til å utforske ulike andre fag, som litteratur, språk, vitenskap og næringsliv. også De tilbyr muligheter for eksponering til sosiale tiltak. Når en student arbeider sine mestere, blir han tvunget til å ta opp et bestemt område av kunst som fokus hans. kunst skolens kunst avdeling i Varsity tilby programmer med sterk akademisk verdi. Når du bestemmer mellom kunst skole og kunst avdeling, vurdere mulighetene der du kan utmerke seg i arbeidet ditt område, og ta opp ulike typer trening for å få profesjonell eksponering.
For å få adgang til kunst skole og kunst avdeling, du trenger har et portefølje, forbi kunst kurs transkripsjon, og en anbefaling fra en av de kunst instruktører, sammen med general Record Exam poengsummen hvis nødvendig. dersom studenten ikke er fra en innfødt engelsktalende land, så han eller hun er pålagt å sende den " Test av engelsk som fremmedspråk " score for å få opptak. Opptak er avsluttet etter evalueringen av de ulike avisene levert av studenten.
For en MFA opptak, må studenten ha fullført hans eller hennes Bachelor of Fine Arts grad. Bachelor of Art grad elevene ikke eliminert fra søkerlisten, som de trenger for å fullføre de obligatoriske kurs, eller Master of Arts grad, før du får adgang til UD kurset
Oppsummering :
 · MA grader kan fullføres i atten måneder, mens UD grader ta to til tre år å fullføre.
? Â · Kunst skole tar sikte på å hjelpe studentene mugg og utvikle til å bli en profesjonell kunstner. Mens MFA grader hjelpe elevene gevinst ferdighet, og mestrer kunsten.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------