Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom TV og TS

Så hvorfor mange mennesker finner det vanskelig å skille en TV fra en TS ? Vel, det er rimelig. Det er egentlig litt komplisert om man er en TV eller en TS, spesielt hvis du bruker begrepene kjønn orientering, kjønnsidentitet, og lignende. Ikke rart mange individer straks vurdere både vilkår som ett og det samme, men først, er en TV en transvestitt, mens en TS er en transseksuell.
i det enkleste av begreper, er en transvestitt noen som cross-kjoler. Dette betyr at hvis personen er en han, så han bærer klær av kvinnelige individer, og vice versa. Grunnen til at denne personen cross-kjoler varierer. Det kan være på grunn av seksuell tvang, en følelse av fetisjisme, eller bare aseksuell art eller ønsker å se ut som det motsatte kjønn Cross-dressing i denne situasjonen kan innebære en eller alle av de følgende. personen kan bare bruke sminke eller gjøre noen endring i hår styling, eller bare ha det motsatte kjønn klær. Hvis noensinne cross dressing er delvis, så dette er når han eller hun er klassifisert som bare en cross- dresser, og ikke en transvestitt.
På den annen side, er det noen personer som har følelsen av å være fanget i en annen kropp ( feil en ). Denne personen har langt mer intense følelser av lengsel etter å fullstendig bli medlem av det motsatte sex. han eller hun ønsker også å bli anerkjent som en del av kjønn han eller hun ønsker å bli. grunn av dette intense behovet, disse personene ofte gå så langt som gjennomgår kirurgiske prosedyrer for å bokstavelig talt endre sine seksuelle organer. alt i alt har det blitt oppfattet som transseksualisme er sluttpunktet av alle disse seksuelle kriser. Krisen starter ofte med en enkel cross- dressing hendelsen, og så kan det utvikle seg til transvestisme, senere bli transseksuell Det finnes også mange faktorer å vurdere om hvorfor dette fenomenet skjer for én, kan det begynne. som den enkle interesse av å ville vite hvordan han eller hun ser ut når iført klærne til det motsatte kjønn. Senere kan det utvikle seg til det komplette behovet for å bli en del av det motsatte kjønn ( transseksualisme ).
I sammendraget, forskjellen mellom en TV og TS er som følger :
en. En transvestitt ønsker bare å bære klærne til det motsatte kjønn, mens en transseksuell virkelig ønsker å bli medlem av det motsatte kjønn ( fysisk ).
To. I transseksualisme, det er tilstedeværelsen av en mer intens behov eller lengsel etter å bli noen av motsatt kjønn, mens i transvestisme, kan det ikke være behov for en fullstendig endring av kroppen i det hele tatt.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------