Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Pokémon Pearl og Diamond

Pokemon -fenomenet har tatt verden og alle dens barn med storm. Kids over hele verden har nettopp falt i kjærlighet med de søte skapningene helt siden de kom på scenen ikke altfor lenge siden. den kjølige krefter og varianter av Pokemons er det som gjør dem så interessante det samme fenomenet gjelder til suksess for mange MMORPG ( Massively Multiplayer Online Role Playing Games ) titlene Folk er alt bruker. samme programvaren, men hver av sine karakterer med unike egenskaper, rangerer og krefter. Den samme logikken av tilpasning har resultert i ballistisk suksess Pokemon fenomenet.
Filmer, tegneserier, spill av alle slag, Habbo, konsoll, arcade, PC, web-basert, flash spill osv. har gjort Pokemon et kjent navn over hele verden dette franchise selger enorme mengder varer og lisensierte varer-. kanskje dette beløpet er andre bare til Hello Kitty Dessuten er anime populær selv voksne i land i Sørøst- Asia, og mange andre steder i verden. det finnes mange typer Pokemons, og det også mange forskjellige spill /medier til å spille med disse Pokemons. To av dem er Diamond og Pearl.
En diamant er sjeldnere sammenlignet med en perle i Pokemon verden, aka " rike ". Hver versjon har noen spesifikke Pokemons. Men historien og egenskaper er stort sett den samme, som det er mange ' base' (rundt 20), eller grunnleggende Pokemons i begge verdener. de er begge forskjellige versjoner av Pokemon riket, basert på spill ideer. på front cover art på Diamond versjonen finner du Dialga, og på at av Pearl versjonen vil du finne Palkia. de er belønningene du får for å fullføre hver versjon, men du kan også få den andre på slutten.
De er faktisk ikke så ulike, men siden folk har lagt mer vekt på Diamond ( på grunn av åpenbare høyere virkelige verden verdi connoted av ordet 'Diamond' ), og siden det er etterspurt mer av spillerne, det er litt vanskeligere å finne enn Pearl. Begge har makt til å kontrollere tiden, slik alle Pokemons. den andre mer sannsynlige grunnen til gamere (for det meste unge gutter ) gå for Diamond heller enn Pearl, er at fargene på Pearl er " jentete " og rosa, og små gutter bare hater jenter før de vokser opp ! Stort sett er de samme, og du vil innse at den eneste forskjellen er boksen kunst som viser opp i slutten av kampene. Også ble Diamond lansert før Pearl, derav det kan ha bygget en større fan etter-. På samme måte som rød, gull, og Ruby versjonene lansert før Diamond er mer populære The Diamond er blå og Pearl er rosa i fargen. de ulike fargene er for det meste bare i bakgrunnen. du kan ikke snappe følgende Pokemons i Pearl ' Stunky og Murkrow, og i Diamond, vil du finne det vanskelig å få hendene på Glameow og. Misdreavus
Summary :
1 den eneste gyldige forskjellen mellom de to er boksen kunst. Diamond er blå og Pearl er rosa.
To. Diamond ble lansert før Pearl.
Tre. En Diamond er sjeldnere sammenlignet med en perle i Pokemon verden, aka " rike ".
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------