Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom ODM og OEM

Begge begrepene ODM og OEM er knyttet til industrien. ODM står for Original Design Manufacturing, og OEM refererer til Original Equipment Manufacturing. Det er ganske forvirrende å se forskjellen mellom de to, som de er veldig like.
OEM refererer til en bedrift eller et firma som er ansvarlig for å designe og bygge et produkt i henhold til sine egne spesifikasjoner, og deretter selge produktet til et annet selskap eller firma, som er ansvarlig for sin distribusjon. Den ene bedriften produserer produkter på vegne av et annet selskap, hvoretter innkjøp Selskapet markedsfører produktet under sitt eget merkenavn.
Et ODM selskap eller fast, på den annen side, er ansvarlig for å utforme og bygge en produkt som per annen selskapets spesifikasjoner.
så, OEM-bedrifter designprodukter som per deres egne spesifikasjoner, mens ODM selskaper design produkter som per andre selskapets spesifikasjoner. kan det derfor sies at Original Equipment Manufacturing selskaper design og produsere produkter, mens Original Design industribedrifter bare produsere produkter.
En fordel med OEM er at innkjøperne kan få produkter uten å sette opp en fabrikk. På en måte hjelper OEM de kjøpe selskapene å redusere sine produksjonskostnader. Original Equipment Manufacturing selskapene er rett og slett kontraktsprodusenter, mens Original design industribedrifter produserer til sine egne design. En annen forskjell er at ODM leverandører har mer forhandlingsmakt enn OEM leverandørene. Dette er fordi ODM selskapene er ansvarlig for alle produksjon detaljer om produktene.
ODM er spesielt egnet til internasjonal handel, hvor et utenlandsk selskap vil finne det lettere å produsere varer uten høye kostnader på arbeidskraft og transport. Dessuten enkelte land har strenge lover om eierskap, og det kan være vanskelig å starte et nytt selskap i et fremmed sted
Oppsummering :
en ODM står for original design produksjon, og OEM refererer til original Equipment Manufacturing
2. Original Equipment Manufacturing selskapene er rett og slett kontrakt produsenter, mens Original design industribedrifter produserer til sine egne design.
tre. Et ODM Selskapet er ansvarlig for å designe og bygge et produkt i henhold til sine egne spesifikasjoner, og deretter selge produktet til et annet selskap eller firma, som er ansvarlig for distribusjonen sin. En OEM selskap eller firmaet er ansvarlig for å utforme og bygge et produkt som per annen selskapets spesifikasjoner.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------