Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom NHL og AHL

Mer enn casual fan ville vite, strekker profesjonell hockey i Amerika til en mye større del. Det er hockey lagene i Deep South, samt i den kalde nordlige statene, og Everyplace i mellom. det er tilfelle, mange folk ikke vet forskjellen mellom de ulike hockey ligaene i landet, som hovedsakelig er mellom AHL og NHL
AHL er den amerikanske Hockey League, bestående. av 29 profesjonelle ishockeyspillere lag, og primært basert i USA. Den AHL fungerer i hovedsak som den viktigste utviklingen for NHL, som er National Hockey League. NHL er en nonprofit organisasjon som driver en stor is-hockey liga, som består av 30 klubber ( franchiser ), der 6 klubbene fra Canada og 24 er fra USA. Denne ligaen er regnet som verdens premium profesjonell ishockey liga.
den mest åpenbare faktoren differensiere disse ligaene vil være penger. For å si det på mer presise begreper, for 202F10 sesongen, var minimum lønn for AHL $ 36. 500, mens det for NHL var det $ 500. 000.
det er sagt, men de underliggende forskjellene mellom de to ligaene er ganske lang og komplisert. hver liga består av dyktige spillere, og overbevisninger er vanlig innenfor NHL og AHL, der klubbene vil låne noen av deres spillere, spesielt målvakt, til sin agent i ECHL. Vanligvis er det i NHL lagene som spillere blir jordet og utvikles for AHL. det er litt annerledes med AHL. gjelder hver tilhørighet avtale ( majoritet), betaler NHL serien spillerens lønn, uansett om teamet er privateid eller ikke. Jobben med å ansette trenere og andre hockey operative personale er ansvarlig for NHL -teamet, gi dem overordnet kontroll over spilleren personell. Her er utvikling som den høyeste prioritet, og som sådan, kvaliteten på lagene i AHL reflekterer foreldrenes klubbens frie agent signeringer og utkast plukker.
Nature of game
det er alltid en forutsetning om at forskjellen i spill- hastighet mellom de to nivåene er en stor en. The sannheten er at forskjellen er veldig slank, hvis ubetydelig. Hovedforskjellen ligger ikke i hastighet, men snarere i en kombinasjon av dyktighet og intelligens i spillet.
Ser på spillere fra de ulike ligaene, noen trives i AHL, og likevel grunn til ting som størrelse, oppfattet ferdighetsnivå, alder og andre ting, synes det er vanskelig å gjøre det til NHL Dette er imidlertid på ingen måte representerer et sant bilde av ferdighetsnivået til spillerne på individnivå,. som faktisk AHL og NHL spillere kan være på samme nivå når det kommer til talent og dyktighet på individuell basis.
Generelt pleier en spiller i NHL å ha et bedre spill leseferdigheter enn en spiller i AHL, eller andre mindre ligaer som ECHL. Den beste måten å demonstrere dette på er å se for seg å drepe en straff mens motstanderne er allerede i sonen din, fra en målvakt perspektiv. i dette tilfellet ville du være på målet innlegget venter på å eksplodere, pucken i hjørnet og en angripende spiller med deg. i AHL, en topp-end spiller kan ha to eller tre alternativer, mens i NHL, vil en dyktig spiller kunne opprette opptil fire alternativer, som hans evne til å lese spillet pluss hans erfaringsnivå klart overgår de i AHL og mindre ligaer.
Oppsummering :
AHL viser til American Hockey League, mens NHL er National Hockey League
AHL primært fungerer som utviklingen grunnen for NHL, og som sådan, NHL. tilbyr høyere lønn enn AHL.
spillerne i NHL er generelt mer erfarne og bedre kvalifiserte enn AHL -spillere, med overlegne spill leseferdigheter.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------