Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom NHL 08 og NHL 09

EA Sports slipper spillene i serien, kjennetegnet av sin utgivelsesår. NHL -serien ble introdusert i 1991 som en serie av profesjonelle ishockeyspillere videospill, med NHL hockey som første avdrag. Hvert år ser en innføring av nye funksjoner i serien. Siste kampene ikke bare ha NHL -serien, men ble utvidet til å omfatte andre ligaer, for eksempel SM-Liiga for Finland og Elitserien i Sverige.
Platforms
Plattformene for både NHL 08 og NHL 09 er identiske, inkludert PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360 og Windows.
FeaturesNHL 08
en av de mest slående trekk ved NHL 08 spillet er Skill Stick -systemet, som gjør det lettere for spillere å ha mer kontroll over pucken, og også gi et middel for å frigjøre pucken og styre en spiller rundt en forsvarer, og deretter hente pucken for å gjøre en " lokkedue " eller Deke.
NHL har også den " Keeper -Mode -funksjonen, som tillater spillere å kontrollere sin keeper med en ny 3D- person kamera. Også inkludert er den funksjonen som gir mulighet for etablering av tilpassede skuespill, der en bruker kan arbeide på å skape et tilpasset spill ved å ta et team i praksis modus. NHL 08 har nye kommunikasjonskanaler hjelpemidlene ved hjelp av kontrolleren rumble, som lar spillere i multiplayer modus for å kommunisere. I moduser av spill ved å bruke ' Dynasty Mode ' kan en gamer til å skape sin drøm team, og spille gjennom til " Stanley Cup ". Men den nåværende versjonen av spillet inkluderer ikke fantasi utkast på PlayStation 3 og Xbox 360, men bare på PlayStation 2 og PC-versjonen. NHL 08 har også forbedret tilpasning funksjoner, først og fremst Create- A-Team funksjon som nå inkluderer en fargevelger.
NHL 3Cbr /> det NHL 09 bærer lignende funksjoner til forgjengeren NHL 08, men selvfølgelig, med flere nye lagt til. nye funksjoner her omfatter defensiv dyktighet pinnen, heisen-stick alternativet som er spilt inn i den avanserte brukeren modus, og dump og jakten. NHL 09 har også en tilbakevending til NHL 94 -kontroller, en gammel stil kontroller spesielt for å hjelpe nybegynnere spillere. I stedet for å bruke en analog stick, de gamle kontrollene bruker ansikt knapper for å fullføre det meste av spillet funksjoner, som passerer. og skyting i NHL 09 har også de ' alternative drakter "-funksjon, med bekreftelseskoden og utvidede turnusplaner som O2 Extraliga
Oppsummering :
NHL 08 ble utgitt i 2007, mens NHL 09 er en 2008 release.
NHL 09 har en gammel stil kontroller alternativet, mens NHL 08 har kun analoge spaken kontroll for skudd og pasninger.
Funksjoner i NHL 09, men ikke i NHL 08 er defensiv dyktighet stick, heisen-stick alternativet som er spilt inn i den avanserte brukeren modus, og dump og jage.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------