Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom NBA 2K8 og 2K9

Dataspill har et eget marked, og det er de videospill som raskt fanger opp med mange av de yngre generasjon enkeltpersoner. Gadgets og spill gjør sine runder i å tiltrekke og gjør den unge limt til sine dataspill. Mange aktører i markedet har forsøkt ulike gaming metoder for å tiltrekke folk. The aldri døende ånd NBA har kommet til å spille en viktig rolle igjen i gjenopplive videospill markedet. de ulike versjonene av det virkelige spillet er sikker på å være et blikkfang blant det amerikanske folk.
Los Angeles Lakers og Boston Celtics tok gaming ånden til en ny høy. Etter disse to hovedfag, vant NBA 2K basketball videospill mange gamer oppmerksomhet, med realistiske video gaming spill siden 1999. Sega Dreamcast, en sjette generasjon video gaming selskap, utviklet NBA 2K videospillet etter suksessen med Sega Saturn. Dette er det samme selskapet som kom ut med Xbox og Nintendo game Cube. året 2005 så NBA 2K serien og visuelle konsepter blir tatt over av Take Two Interactive gruppe fra Sega. 2K serien utgis av Take Two.
NBA 2K omtalt Rod West og Bob Steele, som uttrykte videospill. Disse to stemmen spesialist gjorde også populære show på radio, som Brooks og Fitz. lanseringen av NBA 2k3 hadde mer revolusjonære kommentatorer, som Tom Tolbert, Bill Walton, Michelle Tofoya, Bob Fitzgerald og Kevin Frazier, voicing videospillet Kevin Harlan og Kenny Smith hjalp til med lek kommentarer og fargen. av 2K8 serien videospill, mens Craig Sager hjulpet med sidelinjen rapportering, med Peter Barto gjøre kunngjøringen. Den 2K9 serien videospillet hadde Cheryl Miller, Clark Kellogg og Kevin Harlan som sidelinjen reportere. Den 2K9 nettet er hendig fordi det gir betaleren å opprette og laste opp og dele de turnusplaner og slidere. Det gir også spilleren å ha DNA- funksjoner. de shot Joystick funksjonene tillater spilleren å endre skudd midtveis. Mens adaptive funksjonen tillater oss å lese da reagere, gjør det også justering av sanntids strategispill, på denne måten, kan de lagkamerater klippe, plukke og legge ut på hvordan å håndtere ballen. Motstanderen kan også endre måten du passer spillet tempo.
Online NBA 2K9 omfatter fem på fem flerspillermodus, med hjelp av Total -teamet kontroll sammen med en ranking system som hjelper spilleren passer godt mot sine motstandere. anlegget til utkast klasser har blitt fjernet fra den nyeste utgaven. Dette kan også være et godt gifting alternativ for ungdom som ønsker å gjøre et stiluttrykk med videospill.
Oppsummering :
en Contest Slam Dunk og tre pt konkurranser er omtalt i NBA 2K8. Dette er svært lik NBA Live EA Sports serien. NBA 2K8 har også Chris Paul omtalt på forsiden.
To. NBA 2K9 har Kevin Garnett omtalt på forsiden. 2K9 har også funksjoner som 2k insider vaktliste oppdateringer for nedlasting, med godkjenning fra steamworks.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------