Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom JIVE og SWING

Jive og swing dans trinn er ofte brukt i flere dans konkurranse over hele verden. Det sies at jive er raskere form for swing. Selv om disse to dansetrinn er noe knyttet til hverandre, er det mer passende å finne ut forskjellen mellom de to.
La oss begynne med å spore opp hvor jive og swing kom fra. Jive dans stammer fra Europa og ikke i Amerika. det er bare et utvalg av den amerikanske sin Jitterbug ved verdenskrig Swing er en dans skyldte til afrikansk- amerikanske samfunnet i løpet av 1800-tallet epoken.
Neste er dansetrinn Jive er populært kjent for sine skjerpede spark og sprett mens swing er en kombinasjon av street danser med tett harmonisk sammenheng Det er vanligvis danset med partnere. ett fungerer som leder og den andre er tilhenger. Swing dans bruk samtidsmusikk jazz musikk og de grunnleggende trinnene som brukes er rock step og trippel trinn. Jive musikk er 4/4 takt rytme med seks slag greven av rock step og to trippel trinn. Swing er en seks eller åtte slag teller dans om de fleste av swing dans fire telle grunnleggende rytmer.
Jive er betagende og krever stor utholdenhet. Det raskhet i musikken konkluderer rytmen og antall skritt å ta. Det er vanligvis reservert for finale del av dansende konkurranser. den tidlige natur swing dans dreier med kvinnen virvler rundt hennes partner med blanding av akrobatiske bevegelser som løfting, slippe og dypping Ettersom tiden gikk forbi, innebærer dansen mindre foten innsats, men diverse partner vridning. det er en mer definert jevn synkronisering mellom partnere i swing dans og lar pauser for å få mer tid til å tolke musikken. I Jive, det er en rask endring av trekk som etterlater ingen tid for musikk tolkning.
Siden jive er en versjon av swing, er de forskjellige stiler av swing gjaldt også jive danser med små timing variasjoner. Eksempler på swing stiler er det Balboa som involverer flere foten fungerer og mindre kroppsbevegelser Boogie Woogie vanligvis danset med par med to walk trinn og to Chasse trinn rundt en rock n 'roll musikk Bop og Bugg id. begge opprinnelig fra Lindy Hop hvori Bop er mer av spark og Bugg for det meste går på hvert taktslag. Shag i eldre stil lar mannen ta ledelsen og vise frem mens kvinnen jobber med det grunnleggende, men på det nåværende kvinnene får lov til å ta ordet og glans. Det er mer å bruke føttene med kombinasjon av enkle svinger ;
Oppsummering :
en Jive dans stammer fra Europa, mens Swing dans er fra afrikansk -amerikanske samfunnet
2 Jive er populært kjent for sine spark og spretter trinnene mens Swing er en kombinasjon av street danser og flere partnere kronglete.
tre. Swing har glatt synkronisering som gjør pauser og musikk tolkning mens Jive trinnet endrer raskt gir ikke rom for Musikk tolkning.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------