Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom Indi og Frankrike

India og Frankrike er forskjellige land, som skiller I sine geografiske, kulturelle, tradisjonelle og politiske egenskaper.
India er offisielt kjent som Republikken India, mens Frankrike er offisielt betegnet som den franske republikken. India er et land I Sør-Asia, og Frankrike ligger I den vestlige regionen av Europa.
Som en suveren, sosialistisk, sekulær og demokratisk republikk, er India den syvende største nasjonen I verden, I geografiske betingelser, og den nest mest folkerike nasjon I verden. På den annen side, er Frankrike en enhetlig, semi-presidentkandidat republikken. Det er den største delstaten I EU, og den tredje største I Europa.
Mens India har anerkjent hindi og engelsk som offisielle språk, har Frankrike bare anerkjent fransk som offisielt språk. Tilstanden Frankrike ble dannet I 1843, med traktaten I Verdun. India er et gammelt land, og ble kolonisert av britene, fransk og portugisisk for en svært lang periode. Landet fikk sin uavhengighet fra britene den 15. august 1947.
En annen forskjell som kan sees er at Frankrike er et utviklet land, mens India er et utviklingsland. Når man sammenligner sine økonomier, har Frankrike en bedre økonomi enn India. Den nasjonale BNP Frankrike er høyere enn den nasjonale BNP I India.
navnet 'India' er avledet fra ordet " Indus ", som har blitt tilpasset fra sanskrit ordet Sindhu. Vel, det finnes mange teorier om opprinnelsen til ordet Frankrike. Ordet Frankrike er et begrep som har blitt laget fra det latinske ordet " Francia », som betyr jord av frankerne. Det har også blitt sagt at Frankrike ble avledet fra ' frankon ', en proto-germansk ord. Vel, Frankrike og India har mange kulturelle forskjeller. Motsetning Frankrike, har India en kulturell pluralisme, og folk er veldig mye absorbert I tradisjonelle skikker I India, er familieverdier stor grad respektert
Oppsummering :
1. Som en suveren, sosialistisk, sekulær og demokratisk republikk, er India syvende største nasjon I verden, det gjelder geografi, og den nest mest folkerike nasjon I verden. Frankrike er et enhetlig, semi-presidentvalget republikk.
To. Mens India har anerkjent hindi og engelsk som offisielt språk, har Frankrike bare anerkjent fransk som offisielt språk.
3. Frankrike er et utviklet land, mens India er et utviklingsland.
4. Når man sammenligner sine økonomier, har Frankrike en bedre økonomi enn India.
5. motsetning Frankrike, har India en kulturell pluralisme, og folk er veldig mye opp I tradisjonelle skikker.
6. I India er familieverdier stor grad respektert.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------