Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom IB og AP

Utdanning er kjernen i dagens liv Hver håper student ønsker å ta opp en utfordrende bane for å lykkes i hans eller hennes liv Hvert år er det tusenvis. og tusenvis av studenter som streber etter å ta opp en Advance Placement og en International Baccalaureate kurs.
Diverse videregående skoler i Canada og USA har et avansert Placement program, som er et college nivå program. den gode skole guide International anser dette kurset strenge i forhold til andre generelle kurs. AP er også en av de mest foretrukne kurs i USA. Dette vil også tjene studiepoeng fra høyskoler, og vil også hjelpe studentene til å få en rettferdig sjanse for opptak.
i 1962, kollega Robert Leach, som innkalte Genève -konferansen i 1962, spilte en viktig rolle når International Baccalaureate ble nevnt på konferansen. dag er IBDP, eller International Baccalaureate Diploma Program, rettet mot studenter mellom seksten og nitten år som ser på å ta en internasjonalt anerkjent pedagogisk kvalifisering. Dette programmet vil hjelpe studenter inn høyere studier i Worldwide Universities. Å lette globale studenter, IBDP tilbys i? Engelsk, spansk og fransk språk. Enhver student som ser på å ta opp IBDP burde ha tatt opp og ryddet de nødvendige vurderingene fra IB skoler.
på globalt nivå, bør en student ha åtti prosent for sin IB diplom kurs. En kandidat burde ha skurt tjuefire poeng, eller fire av sju punkter i alle seks fagene. Han eller hun skal ha gjennomgått nødvendig kvalifisering, som TOK, CAS og EE. Når en student ikke har sagt kvalifisering, så vil det være vanskelig for studenten å få vitnemålet, selv om han eller hun har de nødvendige poengene.
Ikke- diplom studenter blir belønnet med IB sertifikater til indikere diplom kurs og eksamen ferdigstillelse status.
Advanced Placement og International Baccalaureate anses strenge kurs, og viktige for en high school student å legge inn høgskolen. Høyskoler gi lik verdi både AP og IB kurs. Studenter kan ta opp noen av de avanserte plassering programmene og fortsatt være en IB diplom eller IB sertifikat student. Noen foretrekker å gjøre AP og IB kurs. Alle disse tingene vil avhenge av hvor interessert en student er å lære et nytt kurs, og deres læring kapasitet.
Mens International Baccalaureate Diploma er vurderes omfattende, er et sertifikat program mer fleksibelt for studenter å ta opp IB eller AP kurs i ønsket emnefeltet. En student kan ta opp noen fag på en IB-linje, og ta opp en AP kurs i samme emne linje samt
Oppsummering :
 · Ulike høgskoler på internasjonalt nivå godta International Baccalaureate.
? Â · AP kurs som aksepteres av høgskolene innenfor USA.
? Â · International Baccalaureate programmer trener elevene til å være en allrounder, som det åpner opp muligheter for å ta opp forskning og CAS kurs, som har extracurricular eksponering.
? Â · Advanced Placement bare tilbyr en ekstern vurdering eksamen, mens intern vurdering anses å være viktig ved Interne Baccalaureate kurs.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------