Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom GOTH og PREP

Når man snakker om amerikansk kultur, kan det ikke unngås at noen begreper som goth og prep er ofte nevnt. Disse to begrepene ofte brukes for å beskrive generelle temaer, opptredener og selv motesans av mennesker. grunnen til dette er fordi begge termene har blitt stereotypier for noen mennesker som faller inn under deres respektive beskrivelser.
Goth, ikke musikk sjangeren selv, kan være en person som viser kjennetegn ved å være " gothic ". det betyr at han eller hun vil nesten alltid se bustete, bruker svart som dominerende tema farge, og ser blek sammenlagt. Goterne er sett til å ha en skremmende utseende, iført kjetting, stendere og spiky tilbehør. De har en rotet opp utseende som taler deres blir verdens haters. De elsker å høre på gotisk musikk, og ender opp å skrive dikt om deres såkalte gotisk liv. de har massevis av tid likevel, fordi dating er ikke deres første prioritet.
Motsatt, de forbereder er svært forskjellige fra goterne. de anses å være over gjennomsnittet. grunn av slikt, blir de ofte funnet å være innbilsk grunn av sin usedvanlig høy aktelse for seg selv. Den prep naturen kan lett bli gjenkjent i sentrale posisjoner rundt campus, som de sportsidioter og prangende hurrarop ledere. Gjelder klær, kan disse personene ønsker å bruke tusenvis av dollar for et enkelt klesplagg. Det er hvorfor forbereder er vanligvis stereotype å ha masse penger. i denne forbindelse har prep forvandlet fra å være en vanlig følelse av selvtillit inn i en sosial status.
for PREPs, kle seg er mer om å vise av til publikum at de kan ha råd til ditt og datt. I tilfellet for goterne, de bare bære sine stereotype antrekk fordi de ønsker at verden skal vite at de har en identitet som må respekteres, og at de har en stemme til å bli hørt. Slutt, PREPs synes å være mer i nummer. Dette er fordi mange mennesker vil beundre eller liker de som ser prangende, atletisk og vakker. Deres plass i samfunnet er blitt vanlig terreng i forhold til goterne, som bare blir fjernt i det ene hjørnet av rom. ikke rart de blir hysteriske hvis de ikke har en dato for mer enn tre dager.
grunn av disse forskjellene, som er verdener fra hverandre, goterne og PREPs ofte finne seg i mellom en uendelig kulturell krig, og konflikt av ideer Her er en oppsummering av forskjellene mellom goterne og PREPs :
1. goterne ha en mer radikal utseende som synes å avvike fra de vanlige normene til det punktet for å bli stemplet ' rare ' eller ' skummel. " synes de voldelige til allmennheten. PREPs ser mer tiltalende og attraktiv for massene.
to. Klær for gotere er en måte å vise sin art eller identitet, mens det er en følelse av mote og sosial status når det kommer til PREPs.
3. PREPs oppføre seg som de er de beste, og er over alle andre, mens gotere handle opprørsk, deprimert og noen ganger emosjonell.
4. i form av antall, PREPs normalt oppveie goterne.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------