Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom GLEDE og LYKKE

Både glede og lykke er positive og ønskelig følelser hvor en person har en følelse av å bli fornøyd. Disse følelsene er basert på visse grunner, og naturen som forårsaker den aktuelle følelsen kan forskjellig.
Joy kommer fra indre -self av en person, og kobler seg sammen med kilden til liv inne i deg. Det er forårsaket av noe virkelig eksepsjonell og tilfredsstillende. kilden glede er noe eller noen verdsatt eller verdsatt, og det er ikke bare om seg selv, men også om tilfredsheten ved de menneskene som du verdsetter mest.
Lykke er en følelse oppleves når i en tilstand av velvære. Tilstanden trivsel er preget av følelser som spenner fra tilfredshet til intens glede. Lykken er rett og slett det å være lykkelig. Det kan være forårsaket av lykke, lykke eller ulike andre nytelser som spenner fra person til person. lykke er et resultat av noe som er utenfor deg, og fikk ved å observere eller gjør en bestemt ting. Sosiale nettverk og menneskelige relasjoner er det viktigste korrelasjon med lykke. Lykke sprer seg gjennom relasjoner som venner, søsken, partnere, naboer osv.
Lykken kan være forbigående, som det er et resultat av kortsiktig tilfredshet. Men glede, blir knyttet til indre, er langvarig. lykke behager bare en person, mens glede bringer varme til vedkommendes hjerte, og bringer tilfredshet til ens hjerte
Lykken kommer utenfra, mens glede innenfra, og med denne holdningen av glede,. personen er i en tilstand av nåde. Joy er en utvidelse til lykke. Det er en kontinuerlig tilstand av lykke, og en positiv følelse. Det er ikke bare en flyktig ting, slik lykke. Lykke kan også karakteriseres som materialistisk, og hviler mer på verdslige fornøyelser, mens glede er en. tilstand avledet fra den følelsesmessige velvære av en person
i sammendraget, kan forskjellene mellom glede og lykke bli satt ned som:
en lykken er forårsaket av flaks, god Fortune og andre verdslige fornøyelser, mens glede er forårsaket av generell lykke og sjel tilfredsstillende hendelser.
to. Lykken er mer kortvarig, ettersom det er et resultat av kortsiktig tilfredshet, mens glede er langvarig.
tre. Happiness behager bare en person, mens glede varmer personens hjerte.
4. Lykken meste kommer fra utenforliggende ting, som det er oppnådd ved å observere eller gjør en bestemt ting. på den annen side ligger gleden i en person ;
5 som et eksempel : Hvis en person vinner et lotteri han er glad, men hvis han hever det samme beløpet av sitt harde arbeid, ville han føle frydet seg.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------