Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom EMO og SKATER

Emo refererer til en sjanger av rock musikk som er nært knyttet til punk. Mens både emo og skater har sine røtter i punk, begrepene emo og skater nærmere beskrive en spesiell type mote og livsstil som etterligner skatere, punk (Rock ) musikere og følelsesmessig ustabile tenåringer.
Musikk
særtrekk emo musikk er akustisk gitar. kun melodier vil inneholde noen elektriske gitar riff, med minimal forvrengning, i stedet for hardt fôr power chords. Det er ikke din hard core, heavy metal stein Emo musikk representerer følelser ( Emo-forkortelse for emosjonell ). Lyrics med sterke følelser og følelser er karakteristisk for emo rock vokal er mer ' whiny. », med tekster som fokuserer på ' elske gått dårlig", frekk eller midlere foreldre, som ønsker å bryte fri og andre tenårene spørsmål om angst. Emo musikk meste appellerer til tenåringer.
Denne typen ' emo " musikk har fått skylden for noen av de bisarre handlinger ' emo tenåringer ", for eksempel, se blodstrømmen fra selvpåførte kutt på håndledd eller hender er en av de mest gjenkjennelige scener i " emo " verden ( selv- skade ). En annen er en scene av ' hot emo jenter ' eller ' hot emo guys ' Choice kyssing. Dessuten er emo tenåringer ofte fryktet å ha suicidale tendenser.
På den annen side er skater Rock svært nær til klassisk punk, med tunge elektriske gitarakkorder med mye trommer. tekstene her uttrykker mer vantrivsel mot ' bedrifter ' på stedet sinne for foreldre.
Mote og stil
mens emo kan beskrive en sjanger av rock, anses det som en måte å selvutfoldelse gjennom en stil av klær, sko og hår.
Langt hår på forsiden med bustete hår på ryggen er ansett som et følelsesmessig ( emo ) utseende, ferdig med " emo frynser 'Choice kajal. sine generiske farger anses å være svart og rød, med skinny jeans, band T -skjorter og Converse sko. dette, de føler, er en måte som viser noens følelser uten å si det med ord. det er imidlertid viktig å merke seg at ikke hver person dressing på denne måten er emo.
løpere som en mer casual look, seg løs topper, baggies og last bukser med Converse eller skater sko. Imidlertid har skater stil utviklet seg til to separate forskjellige stiler, det løs passformen og den dame skater stiler. Den typiske skater stil er løs passform, bestående av store t- skjorter og baggy bukser ( avslappet look ). den stramme passform stil består av trange jeans med montering topper Dette har også en trøst aspekt til det, og dermed har sett en rekke personer etter trenden
Summary :
Emo er assosiert med emosjonelle rockere, mens skater er assosiert med skate-snøbrettkjørere.
Music klokt, er emo mer for ungdomens angst mot sine foreldre, mens skater er anti-etablering.
Typisk emo stilen er skinny jeans og band t- skjorter med de generiske fargene rødt og svart, mens typisk skater -stil er casual, med løstsittende klær og skater sko.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------