Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom EMO og PUNK

Musikkelskere like ofte høre av begrepene Emo og punk, men bare noen få egentlig vet om den sanne betydningen av hver musikalsk sjanger. Selv om begge betingelsene anses å være subgenres av den mer brede rock, mange har festet ytterligere betydninger til de to begrepene som gjør dem enda mer forvirrende. Noen konnoterer emo til generelle stemninger, mens andre identifiserer begge med en viss type mote forstand.
Men som en musikksjanger, er emo snarveien for ' emosjonell '. det er ikke at alle sanger som er trist og dyster er emo, så er det mer om sanger som diskuterer presserende personlige problemer og parforhold. Emo er følelsesmessig ladet punk musikk. Med denne sjangeren, vil du se personer som er deprimerte og lei seg på grunn av noen personlige problemer enn de som sosial i naturen. Du kan også se emo sanger som skildrer mennesker som ikke er innhold med livet.
Punk, tvert imot, lener seg mer om sosiale spørsmål, og selv politiske temaer. ikke rart du ofte høre begrepene fred eller enhet bli håndtert i punk musikk. band som spiller punk blir sett på som anarkister som tror at ingen religion er over alle andre. De liker også å formidle begrepet likestilling til poenget nesten alltid uenig med hva regjeringen har å si
Enkelte populære band som spiller emo sangene er følgende : Fall Out Boy, Brand New, The Used, og mange andre for punk, bandene er: The Sex Pistols, utslipp, The Offspring, og Minor Threat, blant annet når det gjelder musikalsk kvalitet, høres emo mer ekspressiv og melodisk. dens røtter kan spores så langt tilbake som i midten del av 1980-tallet, der det startet fra hardcore punk og senere blandet med indie rock og pop punk. Noen av de vanligste virkemidlene som brukes av emo band er gitar, trommesett og bass gitar.
Slutt, punk rock historien er dypere. Det spiret tidligere, i 1974. dens stilistiske opprinnelse omfatter protopunk og garasje rock, blant andre. Dette musikksjanger er raskere i tempo, og er hardere, eller irritabel i naturen. med sitt nylige blanding med enkelte andre relaterte musikalske sjangere, som hardcore, punk. høres mer aggressiv
Overall, selv om emo og punk har blitt brukt til mote og karakterisering av menneskelig atferd, forskjellene mellom de to som separate musikk subgenres er følgende :
en. Emo er mer emosjonelle i naturen, og bor mer på personlige og forholdet saker, mens punk konsentrerer seg mer om sosiale og politiske problemstillinger
to Punk ble utviklet tidligere i forhold til Emo <. br /> 3. Emo er mer melodiøs og uttrykksfull i forhold til raskere og mer aggressive natur punk rock.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------