Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom EMO og JOCK

Emo og Jock er begreper som brukes for å referere til voksne. Selv om de to begrepene ' Emo og Jock " representerer den nye tid tradisjon og mote av barn og voksne, de er forskjellige i mange aspekter, slik som sine fysiske og psykiske egenskaper, samt andre ting.
her, la oss se hvordan Sportsidioter avvike fra Emos. som sagt tidligere, de Sportsidioter og Emos forskjellig i alle aspekter. så hva gjør en person til å bli kategorisert som en Jock ? Sportsidioter er i utgangspunktet knyttet til idrettsutøvere. Er folk med en atletisk fysikk og karakter vanligvis kalles Sportsidioter. er
Sportsidioter anses å være folk som er bekymret for kroppen sin. disse typer barn eller voksne alltid opprettholde en perfekt kropp Vel, Sportsidioter er pen, og de er flinke til å flørte Sportsidioter. er også svært selektiv i valg mennesker, og dating. foretrekker de fleste Sportsidioter å bære sport jerseys.
Vel, er en annen ting som sies å være et kjennetegn ved disse menneskene at de ikke er at intelligent, det er deres fysiske egenskaper som gjør dem annerledes, og det er det de bryr seg om det mest. Vel, Sportsidioter anses å være homofobe, konkurransedyktig og mobbing.
Nå snakker om Emo barn og voksne, er de ikke så atletisk, men er ofte forbundet med følelser. Emos er i hovedsak identifisert av deres klær og stil makeup. Emo voksne og barn anses for å være litt hardcore, og de prøver å fremstå annerledes enn hva de faktisk er. Emo voksne lider av emosjonelle konflikter. motsetning til Sportsidioter, Emo voksne og barn er identifisert av sin sort dressing stil. Det sies at Emos bære svart for å vise sin hardcore karakter Videre Emo barn og voksne bruker rosa øyenskygge, og elsker flere piercinger, smykker og perler
Oppsummering :
1. Sportsidioter er i utgangspunktet knyttet til idrettsutøvere. er folk med en atletisk fysikk og karakter vanligvis kalles Sportsidioter. på den annen side er Emo barn og voksne ofte knyttet til emosjonelle følelser.
2. de fleste Sportsidioter foretrekker å bruke idrett jerseys. er
tre. motsetning Sportsidioter, Emo voksne og barn identifisert av sin sort dressing stil.
4. Emo voksne og barn anses for å være litt hardcore, og de prøver å fremstå annerledes enn hva de faktisk er. Vel, Sportsidioter anses å være homofobe, konkurransedyktig og mobbing.
fem. motsetning til Emos, Sportsidioter er pen, og de er flinke til å flørte.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------