Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom EMO og INDIE

Emo og Indie er både relatert til mote og livsstil. Selv om begge betingelsene representerer moderne mote, Emo og Indie er forskjellige på mange måter.
Emo er hovedsakelig identifisert ved klær og stil makeup. ordet er i utgangspunktet knyttet til følelser. på den annen side er Indie mer relatert til en sjanger av musikk. ordet er i utgangspunktet identifisert med uavhengig.
en av de viktigste forskjellene som kan sees er at Emo folk er de som er i 20 og indie folk er eldre enn 20-tallet.
Først av alt, snakker om Emo, de er identifisert av sin karakter, frisyre, kjole og piercing. Når man snakker om deres personligheter, de Emos er litt hardcore. Disse menneskene prøver å fremstå annerledes fra hva som faktisk de er. Emo voksne lider av emosjonelle konflikter.
fleste Emo voksne har håret farget svart. Vel, kan man også komme over Emos har en blanding av svart og hvitt striper eller lyse røde striper i håret. Emo folk vanligvis feie håret over en del av ansiktet, eller ned over ansiktet sitt.
Emo voksne er også identifisert av sin sort dressing stil. De bærer disse sorte antrekk å vise frem sin hardcore karakter. De kan også bruke rosa øyenskygge. En annen funksjon som er felles med Emo folk, er at de elsker flere piercinger, smykker og perler.
nå snakker om India, har de ikke bære svart som de Emos. Indies foretrekker levende farger, som oransje, grønn og gul. Indie voksne er sett mer i t- skjorter og jakker Når man snakker om frisyre deres, Indie gutter har rotete hår, og Indie jenter har bølgete hår.
I motsetning til Emos, er India anses å være en generelt fornøyd vare Indies voksne er kjent for å være smarte kynikere, og leve et sparsommelig livsstil
Oppsummering :
1. Emo er hovedsakelig identifisert ved klær og stil makeup. på den annen side er Indie mer relatert til en sjanger av musikk.
to. Indie er i utgangspunktet knyttet med uavhengighet. Emos er i utgangspunktet knyttet til følelser.
tre. Når man snakker om deres personligheter, de Emos er litt hardcore. på den annen side, Indie folk elsker å alltid være lykkelig.
4. motsetning Indies, Emo prøver å fremstå annerledes enn hva de faktisk er.
5. Den Emo folk vanligvis feie håret over en del av ansiktet, eller ned over ansiktet sitt. Indie guttene har rotete hår, og Indie jenter har bølgete hår.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------