Stilling: ovs0 > Line Mørland >

Forskjellen mellom CG12 og CG14

CG12 og CG14 er premien kile modellene tilbys av Cleveland Golf. Disse to modellene kommer til redning av golfere som ønsker å lette gjennom en kile skudd. Disse kile modellene følger linjen av CG10 og CG11, også tilbys av Cleveland.
Først, la oss snakke om CG12 modellen. Cleveland CG12 ble introdusert av selskapet i 2007 som en etterfølger til CG10 og CG11 modeller. Den kile ligner CG10 med en liten forskjell i plassen forkant, og tå. Sine kiler er laget av mykere rustfritt stål istedenfor den tidligere brukte karbon metall matrise ( CMM ) funnet i CG10 modellene. Dette utskifting av CMM gjør at den kan justeres til rundt 2:58 grader loft og løgn.
Dernest er det Cleveland CG14 selskapets nyeste kile modell, og den bruker noe som kalles Gelback Technology. den Gelback er en lett, viskoelastisk materiale som hjelper dempe vibrasjoner. Dette materialet er plassert på baksiden ansiktet av klubben, rett bak treffende område for en myk og god respons.
Både CG12 og CG14 bruke de såkalte Zip grooves, som er dypere U- grooves enn de som finnes i de tidligere kile modellene. The Cleveland har inneslutninger av de nye Zip Grooves er 25 % større enn standard sporene, og de lar mer rusk å bli feid vekk, og tillater en renere kontakt mellom klubben og ballen. Den CG12 og CG14 tilbys også. i klassisk, krom og sort perle avslutter CG14 har en begrensning med tanke på returen utvalget har to valg bare ( lav og standard ), mens CG12 tilbyr tre : lav, normal og høy transittstoppfrekvens valg.
CG12 kile er best egnet for deg hvis du er en dyktig spiller, mens CG14 kile er et spill forbedring kile, og det er mer tilgivende. Dette wedge vil hjelpe høyere handicappers. Slutt, begge varianter av CG12 og CG14 har en prislapp på rundt $ 90.
I sammendraget, både CG12 og CG14 leve opp til selskapets høye standarder ; Selv om disse kiler bruke Zip Groove Technology, de er forskjellige fra hverandre på følgende måter :
1. Både CG12 og CG14 bruk mykere rustfritt stål, mens CG14 bruker en ekstra Gelback til. unngå unødvendige vibrasjoner under treff.
to. den CG12 tilbyr lav, normal og høy transittstoppfrekvens valg, mens CG14 har bare de lave og standard valg.
tre. Den CG12 er best for dyktige og erfarne spillere, mens CG14 kan brukes til å forbedre spillet, ettersom det er mer tilgivende.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------