Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom hvit og klar sperm

Humans både menn og kvinner er fascinert med sine reproduktive systemer. En av de fascinations er på natur sperm. Mange forveksler sædcellene å være den samme som sæd. det er fordi etter utløsning, folk noen ganger referere til ejaculated væske som selve sæden når det faktisk er det sæd. sæden er den organiske væske som inneholder sædcellene og andre væsker som vann og sukker.
Å være klar over dette faktum, vil mange bli forvirret med forskjellen mellom sperm klarhet. Vel, skal sædcellene ikke påklages for klarhet sin fordi den normale blotte øye er ikke engang i stand til å se disse mikroskopiske kjønnsceller. Snarere er det sæden som må være riktig skilles for utseendet sitt. Dermed når folk snakker om hvit og klar sperm de nesten alltid er aktuelle for den hvite og klare sædkvalitet.
klar sperm ( sæd ) er vanligvis sett på som en pre- ejakulere væske eller pre -cum. Det er den væsken som vil få ut av mannlig kjønnsorgan er urin meatus før klimaks i sex eller under forspill. Hvit sperm er vanligvis den sædkvalitet sett i selve ejaculated væske. Likevel kan klare sperm også ses i selve ejakulert sæd. Selv om det finnes ingen konkrete bevis ennå på hvorfor kvaliteten på sæden eller sæd varierer, er det antatt at klart sperm oppstår når mannen ofte ejakulerer eller onanerer regelmessig. dette vil føre til ejaculated væsken blir tydeligere fordi det er mindre sæd. den sædkvalitet i dette tilfellet er tynn, fluidic likevel klebrig.
Hvit sperm ( sæd ) er ejaculated væsken vanligvis sett blant menn som sjelden har sex eller som ikke onanerer regelmessig. Dette vil føre til tykkere, cloudier og en mer tyktflytende banebrytende kvalitet. Åpenbart det vil være mer sperm i denne væsken i forhold til klarere sperm. med hensyn til modenhet av sperm eller sæd, er det også antatt at de som bare gikk inn i pubertet stadiet vil ha en mye klarere sædkvalitet sammenlignet til de eldre mennene. Det er fordi yngre menn er fortsatt begynner å produsere sædceller. Eldre menn ofte produsere tykkere, rikere og hvitere ( mindre klart ) sæd på grunn av konsentrasjonen av flere millioner av sædceller i sædvæsken.
Derfor, hvis en ville behandle klarhet i sperms å være den samme som klarheten i sæd da :
en Clear sperm ( sæd) har mindre samlet sperm telle i forhold til hvit sperm
to Clear sperm er vanligvis sett blant. yngre menn i sin tidlige pubertet scenen mens hvit sæd er sett blant eldre og mer modne menn.
tre. Klar sperm er et resultat av hyppige utløsning eller masturbasjon mens hvit sæd er et resultat av mindre hyppig utløsning eller onani.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------