Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom alkoholikere og narkomane

Flere og flere mennesker blir alkoholikere og narkomane hver eneste dag. Mesteparten av tiden det kan sees at drikking er farlig når den krysser grensen for moderat eller sosial drikking. alkoholikere, alkoholisme og narkomane er ulike vilkår knyttet til alkohol.
både alkoholikere og narkomane nesten vise de samme tegnene. har både alkoholikere og narkomane mer like egenskaper. de er begge gale for de drikker. den eneste forskjellen er at den rusavhengige ønsker de drikker på regelmessig basis og alkoholholdige ønsker flere drinker.
alkoholiker er en tilstand når kroppen hungrer etter flere drinker. en alkoholisert person vil gå på å drikke når han begynner det. En alkoholiker vil ikke kunne kontrollere hans drikking. På derimot avhengighet kan bli betegnet som en følelsesmessig og fysisk avhengighet av alkohol. en rusavhengig er en person hvis kroppen har mistet evnen til å tåle alkohol. en rusavhengig føler at han eller hun trenger alkohol på regelmessig basis.
Noen av tegnene som blir lagt merke til med rusavhengige inkluderer; non -stop alkohol bruke selv om man kommer over gjentatte psykologiske, fysiske eller mellommenneskelige problemer, er manglende evne til å begrense drikke og fysisk sykdom når drikking stoppet.
I tilfelle av alkoholikere, krever de mer alkohol. De vil ha flere og flere knagger å få følelsen av at de har drukket. Hvis en alkoholiker stopper å drikke plutselig, kan han komme over kvalme, svette, skjelving og angst En progressiv ødeleggende tilstanden, alkoholikere mister kontrollen over de drikker. det er alkohol som styrer dem, heller enn de kontrollerer de drikker Oversikt
en Både. alkoholikere og narkomane har mer like egenskaper. de er begge gale for drinker.
2 alkoholiker er en tilstand når kroppen hungrer etter flere drinker En progressiv ødeleggende tilstanden, alkoholikere mister kontrollen over de drikker. det er alkohol som styrer dem, heller enn de kontrollerer drikke.
3 Addiction kan betegnes som en følelsesmessig og fysisk avhengighet av alkohol en rusavhengig er en person hvis kroppen har mistet evnen til å tåle alkohol en rusavhengig føles. at han eller hun trenger alkohol på en jevnlig basis.
4. i en alkoholiker person, er det alkohol som kontrollerer dem, heller enn de som kontrollerer drinker.
fem. En narkoman vil ikke stoppe vane selv om man kommer over gjentatte psykiske, fysiske eller mellommenneskelig problemer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------