Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom Hornets og gule jakker

Hornets og gule jakker tilhører Vespidae familie av insekter. Begge insekter er kjent som sosiale vepsene. Selv om disse to insektene har visse felles trekk, de er veldig mye annerledes.
Som navnet antyder, de gule jakker har svart kropp med gule merker. på den annen side, Hornets har en rødbrun kropp med gule merker. det kan også være sett at de gule jakkene har mer uttalte svarte og hvite striper enn Hornets.
En av de viktigste forskjellene sett mellom Hornets og gule jakker er i reiret. The Hornet bygger ovale formede hekker over bakken. De vanligvis bygge reir rundt trær og busker. På derimot de gule jakkene bygge sitt reir like under overflaten eller på bakken. Man kan også komme over forskjellen i størrelse. The Hornets er større enn den gule jakken.
når man sammenligner den aggressivitet, både Hornets og Yellow Jackets er aggressive og påføre smertefulle stikk. Men er det sett at Gule Jackets er mer aggressive enn Hornets. The Hornets generelt svi bare hvis de tror at deres reir er under angrep.
En annen merkbar forskjell mellom Hornets og gule jakker er i maten preferanse. de gule jakker kan bli kalt som scavengers. The Hornets generelt spise levende insekter. The Yellow Jackets sverm rundt søppel og søppelkasser i løpet sensommeren sesong som de elsker søtsaker. det har også blitt bemerket at i sommeren, gul jakke arbeiderne mate larvene med andre insekter.
Oppsummering
De gule jakker har svart kropp med gule merker. På den annen side, Hornets har en rødbrun kropp med gule merker.
Gule jakker har mer uttalt svarte og hvite striper enn Hornets.
Hornets er større i størrelse enn den gule jakken.
Hornet bygger ovale formede hekker over bakken. de vanligvis bygge reir rundt trær og busker. på den annen side, de gule jakkene bygge sitt reir like under overflaten eller på bakken.
De gule jakker kan bli kalt som scavengers. The Hornets generelt spise levende insekter.
The Yellow Jackets sverm rundt søppel og søppelkasser i løpet sensommeren sesong som de elsker søtsaker. det har også blitt bemerket at i sommeren, gul jakke arbeiderne mate larvene med andre insekter.
Gule Jackets er mer aggressive enn Hornets.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------