Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom søvn og dvalemodus

Når brukeren opts for søvn, går datamaskinen til en tilstand av lav strøm og data. presentere i det fysiske minnet eller RAM blir lagret i det interne minnet, mens resten av datamaskinen går inn i en stand-by modus. På den annen side, når brukeren velger dvalemodus som en strømsparing alternativ, alle data som finnes i RAM, inkludert nettlesere som er åpne og programmer som kjører vil bli skrevet til harddisken innlegg som maskinen slås av. Alle dataene som er lagret er lagret i en fil med navnet som hiberfil. sys. hiberfil. sys er en skjult fil i systemet og man kan finne den i roten på stasjon C. å sette systemet på søvn eller dvalemodus, er alt du trenger å gjøre å trykke på strømknappen én gang i skrivebordet. I en bærbar PC, må du lukke dekselet. Å jobbe på maskinen igjen, bør du igjen trykker på strømknappen i skrivebordet eller gjenåpne lokket i tilfelle av en laptop. Det tar en sekund eller to for en datamaskin å gjenoppta normal fra dvalemodus mens våkne en datamaskin fra dvalemodus kan ta lengre tid. Hvilestilling tar mindre tid enn dvalemodus fordi i tidligere dataene er lagret i det interne minne mens i sistnevnte, blir dataene skrives til harddisken, og det tar litt tid for maskinen å laste alle de lagrede dataene, åpne nettlesere og alle åpne programmer fra harddisken til minnet.
Dessuten er hvilemodus anses å være mer energieffektiv enn dvalemodus. Men hvis strømmen er slått av eller batteriene komme over, vil brukeren miste alle ulagrede data som dataene har blitt kopiert kun i det interne minnet. Bruke dvalemodus er en fordel i dette aspektet som uavhengig av scenarier som strømforsyningen blir kuttet eller batterier komme over, vil alle dine data forbli på samme måte som de var før du byttet til dvalemodus. Dette er på grunn av det faktum at alle data lagres trygt i filen hiberfil. Sys.
Det er bedre å bruke hvilemodus hvis brukeren skal være borte fra datamaskinen for bare noen få minutter som en rask stopp på vannet kjøligere eller en rask grab eller bite lunsjtid. Brukere skal velge den i dvalemodus når de ikke skal bruke datamaskinen i noen timer slik som lukker maskinen etter endt dag.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------