Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom laptop og netbook

Den primære forskjellen mellom en netbook og en laptop er prisen. Forståelig, koster jo større og kraftigere bærbare mye mer enn en netbook. En heftig prislapp kommer med noen perks. En av dem er den mye større LCD-skjerm som kan variere fra 14 til 19 inches i forhold til en netbooks vanlige 7-10 inches. Selv innsiden av en bærbar er betydelig styrket, sportslige dual selv quad core prosessorer og 2 GB eller mer RAM. Netbooks derimot stole på mindre kraftige komponenter for å kutte kostnadene. en annen ting som legger til bærbare datamaskiner fordel er størrelsen på tastatur. noen ikke tenker kanskje at dette er viktig, men å skrive et lengre dokument på miniatyr-tastaturene som netbooks har er egentlig et mareritt. Selv om det kanskje ikke virker sannsynlig, trenger netbooks har noen lyse sider til det når det kommer til denne David og Goliat kamp. Å være liten er ikke alltid dårlig. Den lille formfaktoren og en vanlig vekt på rundt £ 2 netbook åpner for større mobilitet i forhold til en £ 6 laptop. Jo mindre kraftig prosessor på netbook også hjelpemidler netbook siden det svelger mindre electricty enn strømslukende laptop. laptop eiere må contstantly lade sine enheter og synes å hopper fra en stikkontakt til den neste. Mindre minnekort med stor kapasitet som microSD bidrar også netbook siden det reduserer betydningen av en bærbare enorm lagringskapasitet. Du ville ikke ha en 200 GB harddisk hvis du kan ha noen microSD-kort for å holde filene dine.
Men sterkeste argumentet på netbook side er antall inovative teknologier som synes å være poppende opp som gale. det er allerede netbooks som idretten en berøringsskjerm grensesnitt som gjør det enklere tegning og skrive notater i forhold til en bærbar PC. Det er enda sim-kort-plasser som gjør at netbook å opptre dels som en telefon.
Velge om du trenger en netbook eller en laptop bør virkelig være basert på dine krav. Netbooks har fordelen av mobilitet og lengre batterilevetid, men er egentlig ikke bra for noe mer enn å surfe på internett eller lese mail. Bærbare derimot er ganske kraftig og kan gjøre omtrent alt som en stasjonær kan, men strømkrav og vekt kan vise seg å være en alvorlig hindring hvis du virkelig trenger å slepe den rundt hele dagen.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------