Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom datateknikk og informatikk

Så snart datamaskinen ble oppfunnet er det allerede folk som ønsker å lære om disse maskinene og hvordan du bruker dem, men det var ikke. Inntil ankomsten av den personlige datamaskinen som interessen for disse enhetene piggete I allmennheten. I dagens verden, holder dataindustrien mange muligheter for dem som har de riktige ferdigheter og kunnskaper I visse aspekter. Men for de som er I krysningen av college, kunne rett kurs avgjøre om du fullføre college raskt eller du kaste bort et par år. Her er litt informasjon for å hjelpe deg med å tyde mellom to og forhåpentligvis lar deg velge hvilken du er mest egnet til.
Selv om både kurs avtale med datamaskiner I sin helhet, taklinger datateknikk og informatikk til svært forskjellige aspekter av datamaskiner. Å sette den I enkleste form, takler informatikk programvaresiden av datamaskiner mens datavitenskap tar på design og bygging av maskinvare. I informatikk, er det viktig å lære den grunnleggende strukturen av hvordan programvaren utfører det oppgaver. Det er deres oppgave å gi mening av Mathematica formler av den virkelige verden og konvertere den til en rekke trinn som datamaskinen kan følge Områdene som ble ansett å være store deler av informatikk ble opprinnelig satt til :
Programmeringsspråk og metodikk
Datastrukturer
Algoritmer
Computer Architecture og Elements
og teorier I beregningen
Computer Engineering, derimot, er dypt rotfestet fra innen elektronikk og omhandler hvordan datamaskinen og dens enheter samhandle uavhengig av programvaren som er installert. Det er opp til dem å designe og lage enheter som faktisk kan kommunisere med etablert maskinvare Her er noen smakebiter på emner som datatekniske avtaler med :
Digital Logic
Electronics
Mikroprosessor programmering
Algoritmer
Digital Signal Processing
Embedded Systems
VLSI Design og produksjon
Hver av disse to aspektene arbeid I design og produksjon av maskinvare og programvare, og bør ikke forveksles med andre kurs som vanligvis håndterer service og vedlikehold av datamaskiner som informasjonsteknologi, eller Computer Repair. Computer Science and Engineering kan betraktes som to sider av samme mynt. Hver arbeider med en viss aspekt for å skape en større helhet som er bedre enn forgjengeren.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------