Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom analog og digital

Teknologisk sett analog og digital er to typer prosesser som brukes for overføring av eventuelle elektriske signaler. Vanligvis den informasjonen som omdannes til elektrisk signal er verken lyd eller video. Dette gjøres via oversettelsen av informasjon i ulike typer elektriske signaler. for analogt format, er oversettelsen av data i elektriske pulser som varierer i amplitude, mens for det digitale formatet, er oversettelsen av data i binært format med to distinkte amplituder representerer hver bit. <-! adsensestart->
enheter leveres med innebygd Oversettelse Choice fasiliteter, slik at du har utstyr som analoge eller digitale telefoner, faksmaskiner, modemer, klokker, klokker osv. En mikrofon og høyttaler er. gode eksempler for analoge enheter. analog teknologi er eldre og har vært brukt i flere tiår. det er billig også, men problemet med analoge signaler er at det er en begrensning på størrelsen på data som kan overføres ved enhver gitt tidspunkt.
Digital teknologi har endret hvordan de fleste av utstyret vårt fungerer. Det forandrer alle data inn i binær kode på det punktet for overføring og denne binær kode er sammen igjen tilbake til data som original på mottak av sendingen. Siden digitale signaler kan manipuleres av programvare, gir det deg veien flere alternativer enn en analog 1. I telekommunikasjon, sammenlignet med analoge signaler ettersom digitale signaler har en original blåkopi som må replikeres ved avslutningen punktet i overføring, er det mer nøyaktig og tydelig.
imidlertid, er en annen forskjell mellom digital og analog teknologi som i kvalitet. Siden digitale enheter skal oversette og sette data, er kvaliteten ikke så bra. Men avansement i datateknologi gjør det mulig å kunstig fjerne eventuelle feil og forstyrrelser i alle digitale signaler. Digital er fremdeles ganske dyrt i forhold til den analoge ett. Global teknologi gigantene arbeider med å redusere prisen skjønt.
den mest effektive bruken av digital teknologi har blitt realisert i mobiltelefonen industrien med analog bli redundant men lydkvaliteten er bedre i sistnevnte. Det kan sies at alle naturlige signaler er analoge. For eksempel når menneskelig tale omdannes direkte til elektriske signaler er det et analogt signal. Men å konvertere den til digitalt format åpner opp en endeløs mulighet for bruk, som en enkle handling å lagre det i en datamaskin.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------