Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom adware og spyware

Internett er nå den one-stop shop der folk kan finne noe og alt som de leter etter. Fra gi en arena for å starte opp egen virksomhet for å koble venner gjennom noen av de mange sosiale nettverk nettsteder finnes her, har internett definitivt gjort ting mye mer praktisk for alle.
Siden mange nye bedrifter har etablert nettsteder for å bidra til å fremme sine virksomheter, er det nå en rekke programmer som brukes for å spore Internett-trafikk at deres nettsteder og andre markedsføringstiltak verktøy som genererer for å avgjøre hvilke som er mest effektive. Disse er kategorisert i to grupper: Adware og spyware programmer Adware er programmer som er utviklet for å tillate at et antall pop up reklame rett til personlige datamaskiner av potensielle kunder og klienter Disse annonsene tillate nettlesere til. laste ned enkelte program gratis siden disse pop up reklame bidra til betaling av bruken av disse programmene. disse er i dag sett i studieprogrammene som tilbyr den potensielle kunden muligheten til å vurdere og gjøre hans eller hennes beslutning om å kjøpe lisens eller ikke. For så lenge kunden ikke kjøper programmet, og er fortsatt innenfor prøvetiden, vil adware programmet generere en rekke relevante annonser for å tilby gratis bruk av nevnte program uten at mengden profitt generert av selskapet som utviklet program. Når kunden kjøper programmet over Internett, er adware programmet så deaktivert av dataprogram og brukeren kan nå være i stand til å utnytte datamaskinen program uten reklame.
På den annen side, spyware programmer er programmer som er innebygd i visse nettsteder for å spore kjøpevaner på eksisterende kunder. Navnet spyware kommer fra det faktum at brukerne ikke er klar over disse programmene. Mens de surfer gjennom nettstedet og gjør et kjøp, samler spyware kjøp informasjon og lagrer den i en database til å la selskapet å holde oversikt over hvilke typer produkter og tjenester som en bestemt klient benytter seg og hyppigheten av kjøpene gjøres. Med hjelp av disse programmene, selskapene er da i stand til å generere en rekke Internett markedsføring strategier for å direkte markedsføre fremtidige produkter og tjenester til disse kundene for å ytterligere øke mengden av overskuddet som de genererer.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------