Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom SMS og MMS

SMS eller Short Messaging Service /tekstil var den første premium-tjenesten tilbys av mobilselskaper bortsett fra å gjøre telefonsamtaler. Det er nødvendigvis begrenset til å sende tekstmeldinger som bare meldinger fra en mobiltelefon til en annen via tjenesteleverandørens spesiell tjeneste som tilbys for SMS. du kan ikke bruke SMS hvis telefonen støtter funksjonen og tjenesteleverandøren tilbyr deg en plan for dette.
MMS eller multimedia Messaging Service er mye mer forbedret enn den SMS-tjenesten og kan omfatte ikke bare tekst og bilder, men korte videoer også. Ligner på SMS-tjenesten, krever MMS en plan fra tjenesteleverandøren og telefonen må støtte denne funksjonen. Skjønt, alle mobiltelefoner gir sending av SMS og mottaksanlegg, ikke alle telefoner er rettet til å sende og motta MMS.
<-! adsensestart-> Mens sende SMS er måten billigere enn MMS det er begrenset til ca 164 ca tegn om gangen avhengig av innebygde funksjonene i telefonen Noen telefoner komme med større SMS-. sending evne. Grunnleggende mobile enheter kan ha en begrensning på lengden til knapt en linje eller så også. Mens SMS krever grunnleggende SMS-funksjonalitet, krever MMS video opplasting, lagring og muligens fange anlegget via en innebygget kamera også. Både SMS og MMS har kommet for å bli moderne metoder for umiddelbar kontakt, men SMS-funksjoner score på dette.
SMS er fortsatt det foretrukne modus for å sende raske, viktig og korte meldinger. For eksempel, hvis du har å fortelle kompisen din at du vil bli forsinket for en date, en rask korte SMS gjør. MMS, derimot, fortsetter å være mer på siden av deling underholdning og morsomme elementer.
SMS har også utviklet sin egen lingo at noen sier, har skjemt bort de engelskspråklige vaner av unge mennesker og barn. For eksempel i SMS lingo å si Ser deg senere du vanligvis ville skrive i « CU latr ! Smileys eller uttrykk Choice dannet ved tegn på tastaturet for å uttrykke dine følelser på et bestemt tidspunkt er en del av SMS-lingo også. For et raskt smil, ville du bare skrive. Dette ser ut som to øyne og en buet smil sidelengs. MMS smileys er en forbedret versjon av den enkle teksten smilefjes med bilder, tegneserier, musikk og bevegelse integrert i dem.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------