Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom Nintendo DS og DS Lite

I 2004 ga Nintendo en håndholdt spill enhet som var et varsel for fremtiden utgivelsen av Nintendo Wii. Nintendo DS er mer enn en ny og forbedret versjon av Gameboy. det ville være rimelig å si at Nintendo ikke tenkte konvensjonelt spill når de gjorde DS. Hvert aspekt av DS fra dobbel skjerm ( noe som ikke har vært gjort siden deres spill og se på systemet ) viser ned til flere styringssystemer ( tradisjonelt spill pad, talestyring, og berøringsskjerm ), var DS alt annet enn tradisjonell.
To år senere har de sluppet en ny og forbedret versjon av DS og det kalles DS Lite. stedet for å lage DS Lite kraftigere (som er normen når du slipper en ny versjon ), Nintendo valgte å innføre visse forbedringer som gjorde DS Lite mye bedre i forhold til DS. å starte den av, er DS Lite lettere og mindre i forhold til DS med stor margin. tross mindre, det pakker også et 1000mAh batteri i forhold til 850mAh av DS som gir en ekstra 5 flere timer med spill-tid i en enkelt opplading. Det enorme batteri ytelsen skyldes delvis til redesign av DS Lite prosessor. Selv om det fortsatt er like kraftig som den DS, tillot mindre byggeprosessen prosessoren å trekke mye mindre strøm. Men det er fortsatt tankene boggling hvordan de klarte å forlenge spillet tid så mye med tanke på at de har erstattet de skjermbildene mye lysere de som er gode når de spiller under direkte sollys.
Bortsett fra de forbedringene som er gjort med hensyn til kraft og størrelse, de har også gjort mindre endringer som de håpet ville gjøre gameplay mer fornøyelig. De flyttet noen få taster rundt for å gjøre dem mer tilgjengelige og de har også redusert størrelsen på select og start tastene siden disse nøklene ikke blir brukt så ofte. Strømknappen er blitt en skyveknapp, trolig for å redusere sjanse for tilfeldige presser. mikrofonen som pleide å være på undersiden av enheten har blitt flyttet til hengsel seg for å gjøre det litt enklere å bruke.
det er nå klart at Nintendo er en meget solid selskap, velger å eksperimentere og gå ukjente veier å utvide brukbarheten av sine enheter. Vi kan tydelig si at DS Lite gitt en rekke nye forbedringer over DS som en ny versjon, og vi kan forvente de neste versjonene å være bedre enn te sist.
Mer av Nintendo Console og tilbehør.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------