Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom Facebook og MySpace

først utseendet og følelsen mellom to er forskjellige. i Myspace brukerne er i stand til å endre profil farger og kan legge flash-applikasjoner til deres side, mens på Facebook ingen fargeendring kan gjøres.
I form av brukerens aldersgruppe, som i utgangspunktet Facebook ble bare tilbudt for høyskole-eller universitetsstudenter, og senere gradienter, men senere ble det åpnet for publikum. Facebook tiltrekker hovedsakelig både utdannede og yngre publikum med den gjennomsnittlige bruker 23 år. Myspace er populær blant både high school barn og mennesker som er over 40, med den gjennomsnittlige bruker 35 år.
Begge av disse nettstedene har forskjellige programmer som er nyttige for ulike formål. med Myspace, det er tre distinkte funksjoner som oppslagstavle, blogginnlegg og musikkprogrammer. I blogg innlegg området kan du skrive din egen innlegget uten hosting en blogg, og du kan også legge til musikk på profilen din. Hvis du er en musiker eller en som elsker å dele musikkfiler, kan du bruke dette programmet til å få folk til å høre, dele og laste ned musikk. Med Facebook-applikasjoner, var det mange drastiske endringer foretatt siden lanseringen. Facebook har mer enn én million søknader som er opprettet av andre brukere som Myspace gjør ikke du finner det programmet du ønsker å legge til ved å gå til mine favoritter Få morsomme programmer inkluderer opprettelse av Hendelser på. « hvor har du vært, facebook chat, funwall, superwall og mange flere. Hvis du er en ny bruker, tar det tid for deg å gjøre deg kjent med disse programmene, hvor du skal dra og hva du skal finne og etc
Ifølge data hentet fra Facebook presserom, 200 millioner mennesker bruker Facebook. og 100 millioner brukere logger seg på nettstedet minst en gang om dagen. mer enn 40 oversettelser tilgjengelig fra mai 2009 og 70 % av aktive brukere er fra utenfor USA. det er mer enn 660. 000 utviklere og gründere lage programmer til FB.
Ifølge Quantcast. com, tiltrakk Facebook 87. 4 millioner USA besøkende i april 2009 mens 64. 3 millioner amerikanske brukere besøkte Myspace i samme av perioden.
Så hva er dine tanker om dette temaet ? Legg igjen din kommentar.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------