Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom EDGE og 3G

mobilmarkedet har vokst eksplosivt de siste ti årene. Flytting fra analog til digital i en svært kort periode og blir veien mer enn en telefon ved å legge til funksjoner som du har aldri forventet i en telefon. en av de mer fremtredende funksjonene i mobiltelefonen er tilgang til internett. standarden 2G forbindelsen tilbake da var GPRS som tilbød hastigheter som er enda mye lavere i forhold til hva du kan få fra en DSL-leverandøren.
behovet for raskere internett-tilkoblinger førte til utviklingen av EDGE ( Enhanced Data priser for GSM Evolution ). Dette er en teknologi som bruker samme utstyret som GSM med bare noen små modifikasjoner for å gi raskere datahastigheter og blir ofte sett på som et springbrett mot 3G derfor det kalles 2. 5G. Det gir hastigheter som er faktisk marginalt bedre enn en oppringt forbindelse. den eneste fordelen at EDGE hadde var at det kreves svært lite fra telco å gjennomføre. innføringen av 3G endret seg mye av de aksepterte standarder i mobiltelefonen industrien. det tillot bruk av et større båndbredde som tillot flere funksjoner som skal implementeres på den. 3G er en familie av standarder fastsatt av International Telecommunication Union å erstatte dagens 2G-teknologien som er på plass Funksjoner som videosamtaler og TV-programmer var mulig på grunn av hastigheten til 3G som begynte på 384 kbps,. Godt innenfor DSL hastigheter. Videreutvikling av 3G-teknologiene har også skapt enda raskere datahastighet nå 3 6 og enda 7 2Mbps
hastigheten anskaffet med bruk av 3G-teknologi doesn t kommet uten en pris selv om 3G-nettene er ikke kompatible med eksisterende GSM-nett,. derfor en ny infrastruktur er nødvendig. Telcos har sakte rullet ut 3G tårnene i områder der de føler at etterspørselen er størst så i utgangspunktet, må de operere to radioer i visse områder. En for 3G og en for GSM mobiltelefon eiere er. også pålagt å bytte mobiltelefoner for å dra nytte av de nye funksjonene.
som flere og flere 3G-radioer er satt opp og flere folk bytter til 3G kompatible telefoner, ville 2G standard begynner å miste abonnenter. det ville bare være et spørsmål om år før den nyere 3G-nettet ville gjøre eksistensen av en 2G-nettverk redundant. Da dagens 2G-nettet ville bli slått ned og alle de eksisterende 2G telefonene ville bli så nyttig som de analoge telefoner som kom før dem, som en murstein.
Finn bøker relatert til 3G og EDGE-nettverk.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------