Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom Apache og Tomcat

et utmerket og svært populær web server rundt i dag er det Apache web server. Den lar folk som ønsker å sette opp sin egen web-server for å gjøre det med svært lite problemer. Installere Apache web server er den mest grunnleggende ting du kan gjøre for å støtte html og annen relatert programvare.
det neste trinnet er å installere mer programvare som utfyller webserveren som PHP eller Tomcat. Tomcat er et stykke programvare som er ment å forbedre brukervennlighet og interaktiv opplevelse som brukerne erfaring med nettstedet ditt. Fordi Tomcat er også en server og det er også laget av Apache, det er vanligvis forveksles med web-serveren laget av Apache. Bare husk at selv om de er begge serverne som er ment for bruk på Internett, de har også separate og atskilte roller å spille.
Tomcat er en server som er ment å kjøre programmer som ble skrevet i Java og JSP ( Java Server Pages ). Java og JSP applikasjoner er type skript som kan skape dynamiske sider mye som PHP kan. Disse skriptene er deretter kjøres på en Tomcat server hvor den kan nås. det er åpen kildekode programvare akkurat som all programvare laget av Apache, og siden det er åpen kildekode er det også gratis. Tomcat har en rekke fordeler fremfor hovedkonkurrenten JRun en av dem er helt uten plunder installasjon. En rekke klager har dukket involverer JRun installasjon
Hvis du setter opp en web server, og du har tenkt å ha Java eller JSP støtte på det, vil du kanskje se på tilbud som Apache har. det faktum at de er laget av den samme gruppen av mennesker reduserer sjansene for å treffe problem mens drifts-skript. Tomcat er i dag den best på hva den gjør og Apache web server har også blitt anerkjent som en meget kompetent og stabil server å kjøre. Funksjonene og stabilitet alene er nok til å svaie alle som ønsker å starte sine egne servere, men det faktum at begge er gratis gjør tilbudet uimotståelig.
Lær mer om Apache Tomcat servere.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------