Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom Ajax og JavaScript

den første til å gi denne typen funksjonalitet var Java, som gir små kompilerte applets som kan laste data asynkront. Senere, forutsatt AJAX standard de tillatte programmererne å be om data asynkront for å endre belastningen nye dataene uten å endre på websiden.
Javascript, derimot, er en klientsiden skriptspråk som lar etableringen av dynamiske websider som gir et nytt nivå av interaktivitet. fordelen med JavaScript er at siden det er en klientsiden program, kan det skape dynamiske websider som er mer kompleks enn hva en server side script kan gjøre. server skriptene drives av vertsmaskinen og dermed har svært begrensede ressurser, spesielt når det er mange personer med tilgang til denne serveren. Å være på klientmaskinen, har Javascript mye ressurser på å spille uavhengig av aktiviteten på serveren. Det viktigste ulempen med Javascript er at det er en meget god kandidat for en trojan bli installert i datamaskinen, fordi det kjøres på klienten, er det autorisert noen ressurser som potensielt kan gi kontroll over datamaskinen din til en outsider, potensielt få deg med i et botnet den rette til denne ulempen er ved å ikke tillate klarerte javascript koder fra å være. kjøre på datamaskinen din.
AJAX og Javascript er knyttet grunn av det faktum at AJAX er metodene som er brukt av Javascript for å oppnå de fleste av sine data fra serveren. Når Javascript er å skape dynamiske nettsider, gjør det ikke krav om alt som det kan bli nødvendig fra serveren fordi dette ville føre til en svært lang loading tid. stedet, det bare laster det den trenger for å laste den første siden. Når en bruker gjør noe som ville trenge mer data, Javascript ville deretter bruke AJAX for å be om de nødvendige data for å unngå omlasting siden.
Som vi kan se, er AJAX bare et annet verktøy som kan brukes av skriptspråk som Javascript for å forbedre utseendet og følelsen av sine nettsider.
Sjekk ut bøker relatert til AJAX og Javascript.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------