Stilling: ovs0 > Line Paulsen >

Forskjellen mellom AGP og PCI

PCI-spor for å legge til et sted mellom 2-5 ekstra maskinvare til PC-en Her er en liste over mulige komponenter som du kan annonsen :
ï ¿ Lydkort
ï ¿ skjermkort
ï ¿ 56Kbps modem
ï ¿ TV /Radio Tuner
ï ¿ Hard Disk Controller
ï ¿ USB Controller
ï ¿ Nettverk card ( kablet /trådløst )
det har vist seg å være svært nyttig i løpet av årene og det har vært fraværende i maskinen siden den ble introdusert i 1992. det kunne ha gått noen endringer, men det har overlevd en mange datateknologi som har blitt innført så gikk foreldet. Video kortene ble opprinnelig festet til PCI-spor, men ettersom tiden kommet, må båndbredden skjermkort har vokst eksponentielt på grunn av etterspørselen av høykvalitets grafikk spesielt i dataspill. Veksten i båndbreddebehovene av skjermkort sammen med det faktum at alle kortene i PCI-spor har samme bussen førte til utviklingen av en ny slot som er for skjermkort bare, dette er AGP ( Accelerated Graphics Port )
hovedkortet forutsatt. skjermkortet en dedikert buss og en direkte vei til prosessoren, gir det mye mer båndbredde i forhold til PCI. AGP-sporet også lov skjermkort til direkte tilgang til en del av systemminnet for å lese teksturer. Disse fordelene lov AGP skjermkort å utføre en mye raskere sammenlignet med sine PCI kolleger. Snart nok var det færre og færre skjermkort som ble bygget for PCI. den eneste grunnen til at det fortsatt er noen PCI skjermkort rundt er å gi flere skjermen at noen mennesker trenger.
Gitt de generelle fordelene med AGP, PCI synes å være outliving det fortsatt. Skjermkort har nå vokst ut av AGP-standarden, og den blir faset ut til fordel for en raskere 1. den generell bruk natur PCI, derimot, har latt den blomstre, selv om noen av de tilleggsprogrammer som brukte PCI har begynt å migrere til USB.

Finn gode tilbud på PCI og AGP-kort.
----------------------------------
Forholde Artikkelen:
----------------------------------